Троє хлопців проти двох чоловіків: відео бійки на площі «Європейська»

Троє хлопців проти двох чоловіків: відео бійки на  площі «Європейська»

Що зафіксували камери відеоспостереження Вінниці за вихідні? Розказали та показали відео.

За вихідні Ситуаційним центром було виявлено 52 правопорушення. Більшість з них це паркування в невстановленому місці, порушення благоустрою міста Вінниця та одна ДТП.

Ситуаційний центр  виклав сюжет. У свіжому випуску розказують про:

  • ДТП на перехресті вул. Немирівське шосе та вул. Чехова.       
  • Бійка на пл. Європейській «Троє юнаків проти двох дорослих чоловіків»

 

Відео дня

 

Нагадаємо, що камери відеоспостереження зафіксували, як  двоє чоловіків знімають залізні листи з тротуару на Центральному мосту.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Oleg Stoberskyi

    хмельницьке шоссе та чехова???!!!!!

    З.А.Глядач reply Oleg Stoberskyi

    Саме так! Я вже раз писав і ща раз повторю,що ця "поліція" може лише бабусь ганяти та сємкі гризти. На все інше(навіть на те,щоб хоч ПРИБЛИЗНО знати розташування головних вулиць міста)-в них не вистачає мозгів. Понабирали рагулів,панімаєш...
  • З.А.Глядач

    Виявленне те,виявлене се... Направлено патруль. Нафіга ви такі гарні здалися,якщо тільки "виявляєте"? А самим протидіяти порушенням-слабО? Чи боїтеся.що вас пошлють? І не просто пошлють,а ПОШЛЮТЬ НА...
  • З.А.Глядач

    Муніципальна "поліція" у всій своїй "красі"!

    0:34 "на перехресті вулиць Хмельницьке шосе та вул.Чехова"

    Оце-то 3,14зданула! Недарма вона Дика. Навіть журналісти "20 хвилин до ТАКОГО не додумаються.

    З.А.Глядач reply З.А.Глядач

    Так-так... Я був кращої думки про журналістів...

    "ДТП на перехресті вул. Немирівське шосе та вул. Чехова."
  • З.А.Глядач

    У нас є зупинка "площа Європейська"? Уточніть,де саме вона знаходиться і який вид транспорту там зупиняється?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up