У пасажира було перерізано горло – подробиці трагедії у поїзді Інтерсіті у Вінниці

У пасажира було перерізано горло – подробиці трагедії у поїзді Інтерсіті у Вінниці

Деякі подробиці загадкової смерті чоловіка у поїзді №719 Інтерсіті, що прибув сьогодні до Вінниці з Харкова, повідомив один з поліцейських на місці події

— У чоловіка було перерізано горло, — уточнив співрозмовник. —  Його виявили у туалеті одного з вагонів. Сталося це після того, як поїзд прибув до Вінниці. Буфетниця підійшла до дверей, але вони були зачинені. Коли всі пасажири вийшли з вагона, тоді й відкрилася страшна картина.

Хто був той пасажир, життя якого обірвалося у вагоні швидкісного поїзда, поліцейський відмовився назвати. Навіть не сказав, чи вінничанин він, чи з іншого міста. Сказав тільки про вік. За словами співрозмовника, пасажиру було приблизно 30-35 років. Бригада поїзда також не надала ніякої інформації. Ніхто не сказав навіть звідки їхав той пасажир. «Так багато крові, як на місці загибелі цього хлопця, я навіть у кіно не бачила», —  цю фразу вдалося почути від однієї з провідниць.

Разом з тим поліцейський, з яким спілкуватися, припускає, що пасажир міг покінчити життя самогубством. Щоправда, у такому випадку виникає одразу немало запитань. Чому зробив це у такий спосіб? Чому саме у цьому поїзді і на під’їзді до Вінниці?

Відео дня

—  Поки триває розслідування, слідчі не надають ніякої інформації з приводу того, що сталося, —  каже керівник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник.

Як ми вже повідомляли, поїзд №720 Вінниця-Харків сьогодні вирушив з нашого міста із значним запізненням. Спочатку пасажирам повідомили про те, що відправлення відкладається на годину. Насправді состав відправився після 17-ї години замість 15 год. 27 хвилин, як це передбачено розкладом руху. Протягом цього часу на місці трагедії працювала слідчо-оперативна група.

Новий поїзд  Інтерсіті на маршруті Вінниця-Харків «Укрзалізниця» запустила 4 листопада. Пасажирів перевозять у шести двоярусних вагонах чеського виробництва – Skoda EJ675 City Elephant, у яких загалом нараховується 636 місць. Їх придбали напередодні проведення в Україні чемпіонату з футболу Євро-2012. Електропоїзд може розвивати швидкість до 160 кілометрів на годину. З Харкова вирушає о 05 годині 52 хвилини під номером 719. До кінцевої станції прибуває о 13 годині 55 хвилин. З Вінниці відправляється під №720 о 15 год.27 хв., час прибуття до Харкова о 23.50. За таким графіком Інтерсіті курсуватиме щодня, крім вівторка, до 10 грудня. З 11-го грудня буде запроваджено новий графік руху.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Ой, а він же довго стояв біля 3 платформи. На Гайворон є шлях тільки з цієї колії. Як же відправився Гайворонський поїзд із куди прийняли дизель із Хмельницького?

    Напевно, вони цього дня теж запізнилися...

    Иван Супряга reply Анонім

    З Хмельницького дизель прийняли на 1 колію другої платформи.

    Анонім reply Анонім

    Приміський поїзд на Гайворон відправленням о 17.05 заводили аж до мосту і звідти він заїхав на 4 колію. Стояв в самому кінці. Після відправлення Шкоди на Харків відправився і Гайворонський з невеликим запізненням. Дизель я не знаю куди приймали, напевно за турнікети.

    Ткач Слава reply Анонім

    в 17,34 я его видел на переезде возле  13 школы, туда минут 5, значит опоздания 20-25, а хмельницкий приезжает в 17,24 то я недумаю что если его кинули на 4 колию что он сильно ждал, к томуже опоздывают часто он
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up