У Вінниці АТОвець загубив кота-“розвідника”. Той відгукується на кличку “Псих”

У Вінниці АТОвець загубив кота-“розвідника”. Той відгукується на кличку “Псих”
На фото Псих - тільки-но після пожежі на позиції
  • Псих навіть загубився не як звичайні коти - сам відкрив вікно і вискочив із машини
  • Атовець загубив його у районі перехрестя Брацлавської та Привокзальної ще із місяць тому. Але кота до сих пір не знайшов

Повідомлення про загубленого кота з’явилось у соцмережах майже місяць тому, 21 лютого. А кілька днів тому до редакції RIA/20minut звернулась вінничанка Ольга, яка попросила написати про Психа, мовляв, раптом знайдеться.

Сам власник кота АТОвець Михайло Касьянов розповів, що загубили Психа вранці 19 лютого, коли повертались із другої ротації у Гайсин.

Відео дня

— Йому рік із хвостиком. Пройшов із нашим батальйоном дві ротації. Перша його ротація в житті - то Попасна, він народився в мене під ліжком. Потім була друга ротація - на маріупольському напрямку. І от коли ми вже звідти повертались до гайсинської частини, він лапою якось, певно, нажав кнопку склопідйомника і вистрибнув на світлофорі. А ми аж на виїзді з міста помітили, що його вже немає в машині.

Прикмети кота-"розвідника"

У фейсбук-групі “Найденные и потерявшиеся животные - Винница” Михайло написав, що Псих йому дорожчий і ближчий за деяких людей. Також розповів, що той був у жовто-рожевому нашийнику від бліх, і що на свою кличку Псих відгукується.

“Мордочка навколо ніса - чисто біла без чорних смуг. Усі фото кота були зроблені після пожежі на позиції - трішки забруднився”.

Чому назвали Психом?

У Попасній він був третім кошеням із виводку - найспокійніший та найлінивіший від усіх, розповідає Михайло. Але потім, коли кошеняті було місяці зо три, хлопці взяли його із собою на позиції — і тут пішло-поїхало.

— Під час військових дій він сидів із нашим кулеметчиком, і не ховався від обстрілів, а грався із гільзами. Так усі два дні на зміні й провів. А потім повернувся,і  почав нападати на усіх: на своїх братиків та сестричок, на маму-кішку, навіть на вівчарку із пазурями кидався. Ми посміялись і назвали його Психом, - розповів Михайло журналісту

Як зв’язатись з власником кота?

Якщо бачили десь кота, дзвоніть за телефоном 098 3866 261  і питайте Михайла або Тетяну.  Або пишіть на Фейсбук - https://goo.gl/EQ6Hyc

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сепар Торонтуй

    Даже кот не хочет иметь с ними дел.
  • Oleksandr Stoliarov

    Час хуторських новин настав
  • Tanya Smetana

    Загуляв
  • Надія Покоєвич

    🐈!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up