У Вінниці пропонують очистити повітря, а із зібраного пилу зробити ювелірні прикраси

У Вінниці пропонують очистити повітря, а із зібраного пилу зробити ювелірні прикраси

Вінничанин Олександр пропонує очистити у місті повітря. Каже, що є спеціальна фірма, яка цим займається. Очищення вартуватиме дорого, але з пилу можна робити прикраси.

Про це йдеться у тексті однієї із петицій. Її подав Олександр Стасишен.

— З кожним роком погіршується ситуація з повітрям у місті Вінниця. Збільшується кількість небезпечних речовин від автомобілів і підприємств. Це дуже впливає на здоров`я усіх мешканців міста. Пропоную профінансувати на місцевому і державному рівні прилади для очищення повітря. Розмістити їх варто по усьому місту. Є навіть фірма, яка займається цією проблемою і навіть виробляє ювелірні прикраси з пилу, — йдеться у тексті петиції.

За добу звернення підтримало 35 вінничан з 350 необхідних. Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Леонід Л.

    Вирубати ліси, знищити водоєми, всюди встановити очисні для очищення повітря, визначити норму на кожного дихаючого і брати оплату за кожний вдих. Видихати можна безкоштовно, поки що...
  • Олександр Стасишен

    Зразу видно рівень нашого менталітету коли читаєшь такі коментарі від О.Глядач. Це люди які нічого не хочуть робити в нашому місці і краще жити в багнюці і дихати смородом чим щось робити

    Anonymous reply Олександр Стасишен

    Тоді зробіть це за власні кошти. Якщо вам так приспічило...

    Олександр Стасишен reply Anonymous

    якщо це було особисто для мене, то я б це купив, а це я запропонував для міста, яке спеціально для цього створила цей сайт і це фінансується з бюджету міста і до чого тут за власні кошти я не розумію. Я ніякі закони не  порушив. А навпаки запропонував для міста новітню технологію. Зразу видно, що ви живете ще в радянські часи і не хочете ніяких змін в нашому місті. Краще б помовчали
  • Anonymous

    Вже який раз пересвідчуюся,що ПОТРІБНО брати ДЕРЖМИТО за подання петицій.

    Або доручити автору даної "петиції" "очистити повітря" за власні кошти. А потім нехай продає ті "прикраси",можливо,хтось навіть і купить їх.

    Soj Stein reply Anonymous

    Якщо Ви не дбаєте про екологію, хороше повітря для себе і своєї сім'ї, про стан їхнього здоров'я, це не означає, що ніхто не дбає. Звичайно, порівняно з металургійними містами України, у Вінниці, як на мене, ще все гаразд, але про майбутнє потрібно думати зараз.

    Може, за Ваш коментар до петиції теж потрібно брати держмито?)

    Anonymous reply Soj Stein

    За коментар? Я згоден,якщо знатиму,що воно піде на користь місту,а не у кишеню черновому чинуші.

    Що стосується "очистки",то невже про чистоту повітря не мають дбати саме підприємства,які забруднюють повітря? Чому за МОЇ податки мають прибирати те,що насрав якийсь барига? Чому він САМ не прибирає?

    Soj Stein reply Anonymous

    так, було б непогано, щоб більшу частку вкладали саме підприємства, що забруднюють повітря, але, крім підприємств, у багатьох українців є машини, які зазвичай працюють на неекологічному паливі.

    Anonymous reply Soj Stein

    На неекологічному паливі? А хіба не можна частину тих коштів,які витрачаються на це паливо,виділити саме на "очищення"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній Від читача 18:58 смс для Анечки 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up