Зелені мавпи та м’ясоїдні птахи: фоторепортаж з Подільського зоопарку

Зелені мавпи та м’ясоїдні птахи: фоторепортаж з Подільського зоопарку
  • Червонокнижну мавпу Бразза ми у зоопарку не знайшли, але пофотографували інших його мешканців;
  • Подивіться фото верблюдів, пеліканів, голубів, які клювали їжу дикобразів, поки ті спали, птахів, що їдять тільки м’ясо...

Учора, 21 квітня, на facebook-сторінці Подільського зоопарку з’явилося повідомлення, що рідкісну мавпу, яка занесена до Червоної Книги, можна побачити у вінницькому зоопарку. У повідомленні йшлося: «… красунчик породи Бразза приїхав учора до нашого Подільського зоопарку. Хлопчик добре почувається і вже радо звикає до своєї нової оселі. Побачити мавпеня, яке є представником породи, що занесена до Міжнародної Червоної Книги, на власні очі можна у вінницькому зоопарку. Приходьте до нас на екскурсії».

Читайте також:

Нагадаємо, придбати мавп породи Бразза адміністрація закладу вирішила за результатами обговорення, яке нещодавно провели серед вінничан. За мавпу Бразза тоді проголосували 55,3 %, за Мону – 44,7% опитаних.

Мавпа Бразза. Фото: facebook / Подільський зоопарк

Сьогодні, 22 квітня, ми вирушили до зоопарку, щоб побачити та сфотографувати рідкісне мавпеня, але, на жаль, не знайшли його там.

Є три клітки, де живуть мавпи. На тій, що знаходиться ліворуч, висить табличка «Зелена мавпа», проте клітка пуста. Схоже, що вона ремонтується. Можливо, у ній скоро з’явиться малюк Бразза.

Зелені мавпи були у клітці, яка розташована праворуч. Ось як вони виглядають:

Таким чином, бородатих мавп Бразза ми не побачили. У клітці, що посередині, живуть мавпи-гамадрили.

Запитали у касі, де можна побачити мавпу Бразза, про яку було стільки новин. Дівчина-касир сказала, що мавпу купляли, але чи поселили її вже для загального огляду, не знає. Порадила спитати про це когось з робітників зоопарку. Що ми і зробили потім. Чоловік у зеленій уніформі, до якого ми підійшли з питанням про мавпу Бразза теж сказав, що не знає де вона.

Сьогодні, 23 квітня, ми отримали коментар від зоопарку:

«Через поважні причини мавпа Бразза дійсно не випущена у вольєр. Тварина важко перенесла дорогу і перебувала в стресовому стані. Сьогодні ветеринар запевнив, що її стан значно кращий. Тож, найближчими днями її обіцяють перевести до вольєра», — зазначили у зоопарку.

Верблюди охоче беруть з людських рук капусту та моркву. Так само вівці, барани…

Голуби клюють їжу дикобразів, поки ті сплять
Пухнасті курки та півні збігаються, коли на них звертають увагу діти

Гамадрили лускають насіння, їдять фрукти, швидко та вправно вилізають нагору по стінам клітки

Ведмідь знаходить кілька хвилин, щоб походити по клітці та погризти колесо

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up