У Даламан зупинили рейси з Вінниці, бо немає попиту — туроператор

У Даламан зупинили рейси з Вінниці, бо немає попиту — туроператор
  • Минулого тижня скасували перельоти в Туреччину. Відтепер з вінницького летовища не можна дістатися до Даламану.
  • Як кажуть в адміністрації аеропортів Вінниці та Даламану — припинили перельоти без пояснень
  • «20хвилин» з'ясували, що головною причиною став низький попит на тури

Як розказували представники турецького аеропорту журналісту «20хвилин», з Вінниці та інших невеликих міст України перестали виконувати рейси. Ініціатива була від туристичного оператора Travel Professional Group (далі — TPG). Та не дали жодних роз’яснень.

У Даламан тепер з Вінниці не літають. Авіакомпанія скасувала напрямок

Сьогодні, 8 серпня, журналісту пояснила авіакомпанія Bravo Airways, чому зупинили чартерну програму в Туреччину.

Відео дня

— Призупинили через малий попит. У Даламан можна полетіти з Києва, Львова, Харкова, — відповіли у авіакомпанії.

Згодом таку причину підтвердив й туроператор TPG.

— Так, перельоти в турецьке місто Даламан скасували. Головна причина — зменшення попиту. Якщо в липні була непогана завантаженість туристами, то в серпні ледве набирали половину літака. Цю польотну програму відмінили не тільки з Вінниці, але й з Херсону, Чернівців. Але в Даламан можна полетіти зі Львова, Харкова, Києва та інших великих міст. Загалом, плануємо здійснювати вильоти в Туреччину з Вінниці наступного року. Якщо, звісно, буде попит, — відповів у відділі по роботі з агентствами туроператора Travel Professional Group.

Крім того, як розказали в компанії, цього року завершено програму чартерних рейсів в Анталію (Туреччина).

Куди можна полетіти з Вінниці?

Як йдеться на офіційному сайті вінницького летовища, зараз залишилися регулярні рейси у Варшаву (Польща) та Тель-Авів (Ізраїль).

У Варшаву можна полетіти з нашого міста двічі на тиждень — у понеділок та п’ятницю. Виліт о 1-й годині ночі. Тривалість перельоту — півтори години. Квиток в один бік коштує від 1 535 гривень.

А у Тель-Авів — у понеділок та четвер. Виліт о 03.30. Тривалість польоту — 3 години 30 хвилин. Найдешевший квиток економ-класу коштує 5 232 гривні в один бік. Ціни дивилися на вересень. Джерело інформації — офіційний сайт компанії «Міжнародні авіалінії України».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Задунайский Торонтуй

    Чудило, ты чудило...

    А ну еще разок залуди на эту тему...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:10 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up