На Україну суне грозова буря з Польщі. Прогноз погоди на наступний тиждень

На Україну суне грозова буря з Польщі. Прогноз погоди на наступний тиждень
  • Синоптики попереджують про грозові бурі, які йдуть на Україну з Польщі.
  • Які погодні аномалії слід чекати українцям наступного тижня, читайте далі.
  • Ми підготували детальний прогноз погоди з картою.

В Україну в найближчі кілька днів вируватиме грозовий циклон, який принесе з собою сильні дощі, грози та навіть град.

Сьогодні, 13 серпня 2017 року, очікується значне похолодання на заході країни. Тут оголосили штормове попередження.  На решті території синоптики прогнозують спекотну погоду і мінливу хмарність.

Варто зазначити, що вчора, 12 серпня, буря пронеслася над Польщею. Через негоду загинуло четверо людей, двоє з них – підлітки:

Відео дня

 

Прогноз погоди на наступний тиждень (14 – 18 серпня 2017 року)

У понеділок, 14 серпня,  грозовий циклон вируватиме вже на майже всій території України. Шквали, грози та сильний дощ прогнозують на заході, в центрі, на півдні та півночі. Омине непогода, за прогнозами гідрометеоцентру, лише східні області та Сумську і Харківську.

Похолодання очікується в центрі, на заході та півночі. Так, стовпчик термометра коливатиметься в межах 23-26 градусів.

«Атмосферний фронт підійшов до нашого заходу і з'явилися дощі та грози. На Маковія, 14 серпня, пройдуть короткочасні дощі та грози у західних областях, у південній частині та дійдуть до півночі», - повідомляє синоптик Наталка Діденко на ФБ.

 

 

У вівторок, 15 серпня, грозовий циклон покине західні області. Але грозові дощі очікуються на решті території.

На півночі і заході температура повітря буде коливатися в межах від 24 до 26 градусів. На півдні країни можливе потепління до 33-35 градусів. У центрі України температура повітря буде коливатися в межах 27-29 градусів. На півночі і заході температура повітря буде коливатися в межах від 24 до 26 градусів.

В середу, 16 серпня 2017 року, дощитиме лише до ранку. Вдень синоптики прогнозують ясне небо над всією Україною. Стовпчик термометра підніматиметься та сонце припікатиме до 30 градусів – на заході та півночі, до 32 – в центрі, та до 35 – на сході та півдні.

В четвер в Україну повернеться пекельна спека. Вдень на вулиці прогнозують від 30 градусів та вище.

Спекотна погода протримається в країні до кінця тижня.

Дивіться карту України з детальним прогнозом погоди на кожний день:

Прогноз погоди на 14 серпня

 

Прогноз погоди на 15 серпня

 

Прогноз погоди на 16 серпня

 

Прогноз погоди на 17 серпня

 

А ось якою буде погода в Вінниці:

 

 

Нагадаємо, що синоптики дали прогноз погоди на серпень. Його можна подивитись ТУТ.

Читайте також:

Медики радять сидіти вінничанам вдома. Як врятуватись від спеки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Борис Никифорук

    Ще нам його треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up