На Україну суне потужний ураган з Румунії. Прогноз погоди на тиждень (КАРТА)

На Україну суне потужний ураган з Румунії. Прогноз погоди на тиждень (КАРТА)
ФОТО для ілюстрації взяте з відкритих джерел
  • Вчора, 17 вересня 2017 року, на західні області України обрушилася негода – пройшла сильна злива, яка зривала дахи будинків та валила дерева.
  • В понеділок буря вируватиме й в центрі країни.
  • Яку погоду прогнозують синоптики по регіонах, читайте далі.

Як повідомляють в прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій, в неділю, 17 вересня, в західних регіонах пронісся потужний ураган. Буря прийшла з Румунії. Ось яких наслідків зазнало місто Тіміашора:

Через негоду - дощів, гроз і поривів вітру - в Україні знеструмлено 478 населених пунктів. Проблеми виникли в Хмельницькій, Тернопільській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській та Дніпропетровській областях.

Відео дня

В Закарпатті в результаті стихії було зруйновано будівлю шахти «Солотвинський солерудник». Люди залишились без світла. Вітер був такої сили, що зніс дахи кількох приватних будинків.

Прогноз погоди на тиждень(18 - 22 вересня)

Згідно з прогнозом Гідрометцентру, вже сьогодні, 18 вересня 2017 року, ввечері в Україну прийде холодний атмосферний фронт. Температура повітря буде знижуватися починаючи з заходу. Хоча на іншій території ще буде тепло та навіть спекотно.

Синоптики прогнозують, що ураган з Румунії має напрямок в сторону України. Про це повідомляє «ТСН». В понеділок прогнозують сильні дощі в західних областях та в центрі. На Вінниччині теж обіцяють вітер та зливу. На решті території буде сухо.

В вівторок, 19 вересня, за прогнозами головного синоптика України Миколи Кульбіди, стовпчики термометра опустяться орієнтовно до + 14-19 градусів по всій країні. За його словами, похолодання протримається близько п'яти днів.

«Більшою мірою це буде стосуватися заходу і півночі країни (на сході тепло буде і на наступному тижні). Потім знову очікується потепління «, - розповів Кульбіда журналістам «Сегодня».

В середу, 20 вересня, згідно з прогнозом Гідрометцентру, Україну накриє циклон, який принесе з собою грози та сильні дощі. Сухо обіцяють лише на сході та півдні, де температура буде близько 28 градусів вдень та 16 градусів вночі.

В четвер, 21 вересня, на заході, півдні та центрі прогнозують дощі. В Львові стовпчик термометра вдень опуститься до позначки 12 градусів. На решті території – обіцяють «легку осінь».

В п’ятницю, 22 вересня, дощі заполонять вже всю Україну.

Дивіться детальний прогноз погоди з картою:

Прогноз погоди на 18 вересня
Прогноз погоди на 19 вересня

 

Прогноз погоди на 20 вересня

 

Прогноз погоди на 21 вересня

 

Прогноз погоди на 22 вересня

А ось якою буде погода в Вінниці:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up