До Вінниці з візитом приїхала Посол​ США в Україні Марі Йованович

До Вінниці з візитом приїхала Посол​ США в Україні Марі Йованович

Наразі у місті з робочим візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол​ США в Україні Марі Йованович. Вона уже поспілкувалася із міським головою та перевірила роботу Центрального відділення  Прозорого офісу.

 

Розпочала свій візит дипломат візит посол  із знайомства з роботою Центрального відділення Прозорого офісу, що по Соборній, 59,

— Наразі Марі Йованович бере участь у зустрічі з представниками обласної та міської влади. Під час неї буде обговорено низку тем, в тому числі – результати фінансової децентралізації, пріоритетні проекти 2017 року для області та міста Вінниці, ситуацію з тимчасово переміщеними особами та співпрацю з Донецьким національним університетом імені Василя Стуса, — зазначають на сайті міськради.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Прокоповна Проня

    Янки, уирайся домой.
  • Dmitriy Azimov

    Які проекти міжнародної  допомоги сприяють децентралізації у вашій області можна дізнатися тут

    http://donors.decentralization.gov.ua/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up