Мер Вінниці Сергій Моргунов увійшов у ТОП-5 мерів-іноваторів. Триває голосування

Мер Вінниці Сергій Моргунов увійшов у ТОП-5 мерів-іноваторів. Триває голосування

Розпочалося народне голосування за мера-інноватора. Серед п'яти претендентів мер Вінниці.

Сергій Моргунов нині очолює третє місце рейтингу. За нього проголосувало 24% опитаних.

Також серед кандидатів мер Житомира Сергій Сухомлин, який на посаді з 2014 року. За нього свої голоси віддали 35% учасників голосування.

Мер міста Вознесенськ Віталій Луков родом із Вінниччини. Він теж у списку. Нині Луков набрав найменшу кількість голосів - 3%.

Відео дня

Володимир Гаразд із міста Долина та Юрій Бова із міста Тростянець набрали 12% та 26% відповідно.

Третій етап спеціального проекту "Рейтинг українських мерів-інноваторів" розпочали "Українська правда" та Міжнародний саміт мерів.

Голосування стартувало сьогодні, 18 грудня. Триватиме до 11 січня.

Проголосувати за мера-інноватора можна ТУТ натиснувши на фото кандидата.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Александр Балаганов

    За те заторы на дорогах города,за намалеванные на тротуарах велодорожки,за разбитые инженерные коммуникации,текущие крыши и стыки панельных домов,за 8-ми месячный ремонт моста,за отсутствие контроля за предприятиями обслуживающие жилой сектор(в том числе ЖЭО)-где безбашенно обдирают нас винничан вымышленными работами и услугами:данный мер должен подать в отставку и перестать издеваться над винничанами,а идти работать по специальности вчителя истории средней школы.
  • Пупкин Вася

    А вот если серьёзно , Что он сделал ?
  • Natalka Melnyk

    очолює третє місце... а хто його замикає? )))
  • без

    А сніжок то не чистят взагалі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up