Порошенко прилетів до Вінниці на винищувачі МІГ-29. Звісно не сам

Порошенко прилетів до Вінниці на винищувачі МІГ-29. Звісно не сам

Сьогодні Президент України Петро Порошенко відвідав Вінницю, а точніше Гавришівку. Гарант прилетів на літаку. Але не на цивільному, а на винищувачі МІГ-29. Що він робить на аеродромі?

Сьогодні в Україні відзначають День Повітрянних Сил України. І щоб привітати військових, Петро Порошенко прилетів до Вінниці. Саме тут знаходиться штаб повітрянних сил України. 

Гарант прилетів на винищувачі, чим дуже здивував не тільки журналістів, а і самих військових. Тут його чекало найвище керівництво військово-повітрянних сил. Президент спізнився. 


Відео дня

Як стало відомо, Президент вилетів з Васильково у Київській області. І прилетів другим пілотом. Після прибуття Порошенко оглянув військову техніку на вінницькому аеродромі, привітав військових льотчиків і вручив їм нагороди. Репортаж читайте згодом. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Олексій

    Краще напишіть скільки тон палива на годину жере винищувач, і чому за цей цирк ми плотимо в вигляді податків та зборів відриваючи гроші від сім'ї.
  • Oleksandr Stoliarov

    коли пенсії пенсіонерам на Донбасі почнеш платити?

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Цікаво, а чому це модератори видалили моє звернення на початку: "чмо шоколадне"?
  • Levāre Andres

    І кого ж це копіює шоколадник? На кого так хоче бути схожий?

  • Белий Миша

    День Повітряних Сил Збройних Сил України» на підставі Указу Президента України № 579/2007 від 27-го червня 2007 року щорічно, починаючи з 2007 року в перший неділю серпня! 6 СЕРПНЯ.

    З.А.Глядач reply Белий Миша

    Бєлій Міша,ти ід,от!

    Чому,здогадайся сам.

    Белий Миша reply З.А.Глядач

    да ун чего тебе не понятно? Я просто процетировал указ президента, причем кума нынышнего!  А если коры туп,е и не вкурсе когда какой проф праздник, то я не виноват!

    З.А.Глядач reply Белий Миша

    І що тебе не влаштовує? Те,що свято сьогодні,а вітали на день наперед? То це звичайна практика,коли офіційні привітання робляться за день-два до свята. "Винуватцям" теж хочеться посвяткувати,причому не "в строю перед прапором",а в неофіційній обстановці,в своєму  колі.

    З.А.Глядач reply Белий Миша

    Ти спочатку навчися грамотно писати. Хоч українською мовою,хоч російською.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up