12 кадрів депутатських справ Андрія Поліщука (Прес-служба ГО "СПІНОЗА")

12 кадрів депутатських справ Андрія Поліщука (Прес-служба ГО "СПІНОЗА")

Як працює депутат Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук? Громадська організація «СПІНОЗА» представила епізоди діяльності народного обранця у світлинах. Фотопроект «Депутат - для громади» розміщено у вікнах однієї з вінницьких адмінбудівль по вулиці Соборній 72.

- Люди в окрузі - у Мурованокуриловецькому районі - активні. Проблем вистачає. Громадські ініціативи підтримую. Працюю одразу за декількома напрямами розвитку територіальної громади. Інфраструктура, соціальна сфера, культура, спорт, благодійність – основні вектори моєї депутатської діяльності, - прокоментував фотозвіт голова постійної комісії з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики обласної Ради, голова міжфракційної депутатської групи "За майбутнє Вінниччини" Андрій Поліщук.

Депутат запевняє – знає і вирішує запити своїх виборців. Так, у селі Немерче жителі громади жалілись на місцеву владу. Мовляв, нехтує і законом, і їх інтересами у питанні об’єднання громад. Також люди просили поглибити висохлу криницю на території дитячого садочка. У сусідньому селі Лучинчик треба допомоги з вуличним освітленням. У Степанках – розібратися із закупівельними цінами на молоко і посприяти покращенню якості мобільного зв’язку. А у Вищеольчедаївській школі – допомогти із заміною вікон, селу – з проектно-кошторисною документацією на водогін тощо. Усі ці питання вирішено. 

Окремим рядком у списку добрих справ депутата – підтримка освітніх закладів, дітей, культурних та спортивних заходів. У Привітному допоміг з ремонтом дитсадка та спортінвентарем для малюків. Школі у Котюжанах - з оргтехнікою. І перелік виборчим округом не обмежений. На замовлення Прибузької спеціальної школи-інтернату депутат закупив спортивні тренажери. У Немирові коштом мецената проведено дитячі змагання з боксу, а у Вінниці – з художньої гімнастики. 

Не позбавлені уваги Андрія Поліщука учасники АТО. Власним коштом він придбав для них мікроавтобус. Волонтерам, які доправляють на передову гуманітарні вантажі, постійно допомагає з коштами на пальне та інше. Профінансовано й діяльність міжнародного благодійного фонду «Без кордонів». Фонд просив підтримки на забезпечення першочергових заходів з ремонту об’єктів житлового фонду в м. Маріуполь. Могилів-Подільський прикордонний загін, обласна рада організації ветеранів України, військова частина №3028 теж скористались депутатською допомогою. 

- В окрузі на часі проведення об’єднання територіальних громад. Місцевим радам потрібна фахова правова підтримка. Зокрема, і в земельних питаннях. Сприятиму активним сільським головам, що хочуть розвивати свої населені пункти. Актуальними для моїх виборців залишаються питання ремонту об’єктів соціальної сфери, покращення сільської медицини, доступу до мережі Інтернет та якісного зв’язку. Їм потрібні усі блага цивілізації, як у мешканців обласного центру. Надважлива проблема – складування та утилізації сміття, тому долучився до реалізації проекту з будівництва сортувальної лінії твердих побутових відходів для смт Муровані Курилівці. До проектно-кошторисної документації внесено зміни і незабаром тут встановлять сортувальну лінію ТПВ. Навколишня територія вже облаштовується, - поділився планами на майбутнє Андрій Поліщук. 

Муровані Курилівці – один із шести райцентрів Вінниччини, де працюватиме сучасна лінія сортування сміття. У розробці «Схеми інтегрованого поводження з побутовими відходами у Вінницькій області» депутат Андрій Поліщук брав активну участь. Потужність переробки Мурованокуриловецької лінії - 20 тонн сміття на добу. У червні поточного року планується розпочати випробування обладнання. 

Короткий фотозвіт найяскравіших моментів депутатської діяльності мешканці обласного центру і гості Вінниці можуть побачити впродовж місяця – до 12 липня 2017 року.

Довідково: Громадська організація «Фундація журналістів із інвалідністю та порушеннями функцій опорно-рухового апарату «СПІНОЗА» проводить фотовиставки «Депутат – для громади», що наочно розповідають вінничанам про кращі практики співпраці місцевих рад з меценатами, бізнесовцями і депутатами усіх рівнів.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up