Ігор Ткачук другий рік поспіль став лауреатом «Народного визнання – 2017» (Прес-служба ОФ ДП АМПУ)

Ігор Ткачук другий рік поспіль став лауреатом «Народного визнання – 2017» (Прес-служба ОФ ДП АМПУ)

Ігор Ткачук став переможцем Рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання – 2017», який проводять в Одесі вже 17-ий рік поспіль. Керівник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» отримав відзнаку за розвиток море-господарського комплексу України. Урочистості відбулися минулого тижня.

Ігор Віталійович не вперше стає переможцем подібних конкурсів Зокрема, минулоріч він був відзначений в Рейтингах «Народне визнання», «100 найвпливовіших одеситів». Також керівник державного підприємства отримав нагороду, яка була започаткована з метою вшанування знаменної події в історії національного державотворення - річниці незалежності України, а саме ювілейну медаль «25 років незалежності України» та ряд інших відзнак.

Церемонія нагородження традиційно розпочалася з  процедури  погашення унікальної поштової марки - символу рейтингу.  Далі  організатори відзначали лауреатів, розповідаючи про їх досягнення. Захід тривав кілька годин, в залі панувала піднесена атмосфера.

Ігор Ткачук, якого отримав почесне нагороду зауважив, що роботу державного підприємства, яке він очолює відзначили не вперше. Він наголосив, що пріоритетними напрямками в його роботі є розвиток підприємства шляхом впровадження кращого вітчизняного та  закордонного досвіду.  

— Під час церемонії нагородження відзнаки отримали люди, які зробили суттєвий внесок у розвиток Одеського регіону. На сцену піднімались видатні юристи, керівники державних підприємств та діти. Одними з лауреатів стали Катерина Ной та Максим Тихонюк – юні одесити, які на руках виносили дітей з палаючого корпусу табору «Вікторія».  Отримати визнання  і бути в одному рейтингу разом  з такими людей для мене велика честь. 

За словами керівника підприємства, відзнака, яку він отримав свідчить про довіру до нього, як керівника та підтримку його підходу до роботи. 

— Нині спільними зусиллями ми вже реалізували першочергові проекти та розробили ряд програм, які будуть втілені в життя найближчим часом. Нагорода, яку я сьогодні отримав, по праву належить кожному працівнику державного підприємства. З гордістю можу сказати, що сьогодні в нас працює єдина  команда однодумців. Люди чітко виконують поставлені завдання й роблять свій щоденний вклад  у розвиток підприємства. Я переконаний, що досягнуті результати -  це лише початок нашого успіху. Разом ми зможемо суттєво покращити роботу державного підприємства та стати лідерами у своїй галузі. 

Цього вечора свої відзнаки також отримали переможці рейтингу у таких номінаціях, як «Майбутнє Одеси», «Підприємство року», «Ювілей року», «Гордість Одеси», «Благодійність року», «Жінка року», «Суддя року», «Юрист року», «Адвокат року», «За мужність і героїзм», «За внесок в розвиток соціально-економічної сфери Одеського регіону» та інші. 

Зазначимо, ініціатором проведення Рейтингу популярності «Народне визнання» є компанія «Південноукраїнський Медіа Холдинг», до складу якого входять одеські редакції газет «Аргументи і факти в Україні», «КП в Україні», «Наше місто», журнали «Фаворит Успіху», «Теленеделя» та інші видання.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up