Приходь 7 листопада під ВРУ і дай відсіч олігархічному режиму! (Прес-служба Руху Нових Сил Вінниччини)

Приходь 7 листопада під ВРУ і дай відсіч олігархічному режиму! (Прес-служба Руху Нових Сил Вінниччини)

17 жовтня 2017 року стало початком справжніх змін у країні. Тисячі українців вийшли на площу Конституції перед Верховною Радою, аби голосно заявити цій владі та Президенту: «Роби або йди!». Відтоді акція триває, а наші вимоги залишаються незмінними.

7 листопада стане зрозуміло, чи витримає ця Верховна Рада свій головний іспит і чи зможе проголосувати за закони, що розпочнуть зміни в країні. Цього дня ми чекали декілька тижнів. Ми закликаємо кожного небайдужого українця прийти в цей день під Верховну Раду і дати оцінку діючій владі.

Саме у цей день ми або змусимо Президента і Парламент працювати на благо всієї України, або визначимо наш спільний план подальшої боротьби. У нас для цього є і сили, і можливості.

Ми вимагаємо ухвалити закон і створити дієвий Антикорупційний суд, який зможе розглянути всі справи НАБУ і покарати бариг, що хижацьки розграбовують нашу країну.

Ми вимагаємо скасувати депутатську недоторканність і притягнути до відповідальності всіх посадовців, які продовжують свої оборудки, сховавшись за стінами Верховної Ради. Закон має бути однаковим для всіх, так само як і відповідальність за скоєні злочини.

Ми вимагаємо ухвалити новий закон про вибори до Верховної Ради за відкритими партійними списками, аби українці самі визначали, хто гідний представляти їхні інтереси у парламенті. Ми вимагаємо скасувати мажоритарну систему, бо саме так до влади потрапляють бариги і «гречкосії», які перетворюють політичну діяльність на прибутковий бізнес.

Якщо і ти прагнеш змін у країні   – приходь 7 листопада о 10:00  на площу Конституції під Верховну Раду!

Змінимо Україну разом!

Щоб забронювати собі місце в автобусі з Вінниці до Києва, звертайтесь за тел: (067) 995 65 48

 

Коментарі (21)
  • Seltener Gast

    Панове, тут правильно запитали - а хто ці міхомайдани фінансує? Ані в самого Саакашвілі, ані в Соболєва чи ба більше - в Семенченка таких грошей нема. Запитайте самих "свідків Міхо" - кажуть "Небайдужі бізнесмени". Дозволю собі припустити, хто тут такий небайдужий. Чи не на літеру К його прізвище та чи не каналом 1+1 він володіє?
  • Антощук Виталий

  • Антощук Виталий

    Ви вже раз колотнули.тільки все більш менш почало ставати на свої місця,ні давай знов за рік до виборів чудити.Запроданці.Сезон клубніки на Польші кінчився,давай тут по хоть якось заробим.Не такими методами змінюють і поліпшують майбутнє країни,хіба що в гіршу сторону,як показує минуле.Ви вже всіх бісите.Збирайтесь краще в лісі десь,поприбирайте,.А ні то йдіть під хати цих депутатів тай стійте там,і не заважайте іншим працювати.Зоопарк.
  • Антощук Виталий

    позор нації,хвате колотити,йдіть на роботу,.тре повернути термін туніядці.І ніяких ди,,них мітингів не буде

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up