Такого ще не було! Кредит готівкою від ПриватБанку (Прес-служба ПриватБанку)

Такого ще не було! Кредит готівкою від ПриватБанку (Прес-служба ПриватБанку)

В ситуації, коли гроші потрібні терміново, кредитна допомога від банку деколи — оптимальний варіант. «Швидкий кредит» — новий продукт від ПриватБанку, завдяки якому вінничани зможуть отримати готівку за лічені хвилини і без зайвих турбот.

«Враховуючи те, що до нас часто звертаються клієнти з проханням видати гроші в кредит, ми створили нову послугу «Швидкі гроші», - говорить керівник напрямку Еквайринг Вінницької філії ПриватБанку Іван Мосійчук. — Сервіс дуже зручний. Гроші можна отримати за 20 хвилин, не витрачаючи часу на оформлення документів та пошук поручителів. Для отримання коштів необхідно звернутись в будь-яке відділення банку, де спеціалісти з обслуговування оформлять відповідну угоду та нададуть компетентну консультацію. Також подати заявку на кредит можна за допомогою спеціального сервісу».

Швидкий кредит — це можливість отримання бажаної суми в рамках ліміту «Оплата частинами» на будь-яку картку клієнта. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується  регулярними платежами щомісячно. Отримати можна від 300 до 50 000 гривень, термін угоди - 10 місяців. При чому, відсоток за користування кредитом складає лише 2,9% в місяць.

За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих умовах. 

Варто додати, що зарахування суми  кредиту можливе на Картку для виплат, що дає можливість клієнту отримати готівку, не сплачуючи додаткових комісій за зняття в банкоматах будь-яких українських банків.

Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами», що в даному випадку є максимально доступною сумою кредиту, можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060 чи після заповнення онлайн-форми за посиланням. 

 

Ліцензія НБУ: № 22 від 05.10.2011 р.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили 13 з 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up