Де у Вінниці взяти напрокат карнавальний костюм?

  • 6465

Вже скоро Новий рік! Незабаром усіх чекають корпоративні костюмовані вечірки, дитячі ранки та святкові дні. Пошук красивого і незвичайного образу для майбутнього святкування - завдання не просте. Ми підготували для вас огляд компаній, де можна підібрати карнавальні костюми напрокат.

...

 

ЮЛЕНЬКА

 

Тел.: (068)519-50-07, (063)372-31-47
Адреса: вул. Келецька, 103
Сайт: julenka.com.ua
Група в Vk: https://vk.com/club_julenka
Графік роботи: Пн-Сб 10:00 – 19:00
 
Всім відомо, що карнавальний костюм - важлива складова для створення образу і настрою, незабутніх вражень і приємних спогадів. І Ви точно знаєте, що для цього потрібно!
 
Яскраві і впізнавальні образи, зручні та практичні костюми, шикарні та ексклюзивні сукні  пропонує салон  «Юленька». Кожен карнавальний, святковий костюм у нашому салоні – це оригінальний дизайн та ручна робота наших винахідливих майстринь!
 
Широкий вибір дитячих маскарадних костюмів дозволяє Вашому хлопчику перевтілитись в лицаря або ковбоя, супергероя Ніндзяго  або сніговика Олафа, а дівчинці - стати феєю, цукерочкою або ж справжньою казковою принцесою Ельзою.
 
Ми зробимо все для того, щоб дитина в карнавальному костюмі  або святковій сукні  розкрила  свою індивідуальність. У нас  Ви  зможете взяти на прокат ексклюзивні новорічні та карнавальні костюми, вишукані святкові сукні для дівчаток, аксесуари для створення образу. Завітайте до нас в гості, дзвоніть та пишіть нам і ми допоможемо зробити Ваше свято яскравим та незабутнім.
 
Відгук: Брали напрокат костюм елочки на девочку 3 года. Прекрасно пошитое, с очень красивым аксессуаром на голову. Очень довольны. Будем обязательно приходить еще.
Залиште свій відгук про "Юленька"
     
Previous Next

 

Студія прокату - КІТ ZORRO

Тел.: (098)695-23-13 
Адреса: м.Вінниця, мікрорайон ПОДІЛЛЯ  
Група в Vk: vk.com/catzorroclub  
 
Студія "КІТ ZORRO" пропонує прокат дитячих та дорослих карнавальних костюмів та аксесуарів для костюмованих вечірок, дитячих свят та фотосесій.
 
Прокат здійснюється під грошову заставу вартості костюма чи аксесуарів. 
При замовленні одночасно 2х і більше костюмів можлива знижка.
 
Примірки за попередньою домовленістю по тел.098-695-23-13
Вартість прокату від 80грн\добу
 
Також є прокат нарядних суконь для дівчаток https://vk.com/kodress
 
Пориньте разом з дітками в казку ;)
 
Відгук: Цей прокат працює лише рік, але він дуже крутий! От моя дівчина на тематичну вечірку замовляла тут костюм цукерки! Дали кілька варіантів для вибору! Костюм був те, що треба!!) і ціна нормальна!
Залиште свій відгук про Кіт Zorro
     
Previous Next

 


 

ЖАСМИН

Тел.: (068)967-36-28, (063)394-08-89 
Адреса: г. Винница, район Подолье (ост. Ющенка)
График работы: Пн - Вс с 8.00 до 21.00
Прокат костюмов: https://vk.com/prokatkarnaval_kostum_vinnitsa 
Детские праздники: https://vk.com/detskie_prazdniki_vinnitsa
 
Прокат карнавальных костюмов "Жасмин" поможет Вам осуществить детские мечты и сделать праздник настоящей сказкой. 
 
Каждый костюм подарит Вашему ребенку уверенность в себе и комфорт, поможет воплотиться в любой образ. Детские карнавальные костюмы на прокат в Виннице – это самый простой способ подарить ребенку радость. 
 
В наших костюмах Ваш ребенок может быть на празднике: мальвина, принц, принцесса, зайчик, мышка, царь, принц, мушкетер, снежинка, гномик, снеговик, елочка, пират, ковбой, индеец, капелька, ежик, волк, тигр, лев, медведь, лиса, белочка. 
У нас Вы можете найти (прокат) детские карнавальные костюмы на любую тематику: Новогодние костюмы, Сказочные герои, костюмы животных и птиц, костюмы Сад и огород, праздник осени, костюмы цветов, национальные костюмы
Наши костюмы помогут Вашим деткам попасть в волшебный и чудесный мир сказки, где много радости. 
 
Мы сдаем на прокат на такие мероприятия, как утренники в детских садиках и школах, тематические вечеринки, дни рожденья, новогодние праздники, праздники дома. 
Прокат детских карнавальных костюмов «Жасмин» в Виннице и Винницкой области поможет Вам и Вашим деткам сделать праздник неповторимым. 
 
Стоимость проката костюмов от 60 грн до 100 грн в сутки.
Возможно изготовление под заказ.
 
Также у нас есть в прокате костюмы для взрослых.
 
Відгук: Брала на прокат для племінниці на свято. Я була задоволена. А ще колись замовляла аніматорів. Все пройшло просто на ура!
Залиште свій відгук про "Жасмін"
     
Previous Next

 

ВЕСІЛЬНИЙ САЛОН «АМУР»

Адреса: м. Вінниця, 50 р. Перемоги, 25 (навпроти ЗАГСу)
Тел.: (0432)27-63-41, (050)087-37-01, (063)825-0-725
Графік роботи з 8 грудня: 
ПН-ПТ 10.30 – 19.00, СБ 10.30 – 17.00, НД  10.30 - 16.00
Фішка: Прокат дитячих карнавальних костюмів та дитячих бальних суконь.
 
Весільний салон «Амур» пропонує дитячі бальні сукні та карнавальні костюми для дівчаток і карнавальні костюми для хлопчиків в різних розмірах, кольорах, моделях і варіаціях. У нас Ви можете знайти (прокат) дитячі карнавальні костюми на будь-яку тематику: новорічні та казкові герої; тварини, птахи та комахи;  природні та морські мешканці, придворні дами та кавалери, представники різних професій та національні костюми тощо.
(Розгорнутий перелік на нашому сайті http://amur.vn.ua/ua/karnavalni-kostyumi )
 
Відгук: Вдале розташування, доступні ціни, широкий асортимент весільних суконь та вечірнього вбрання. Прокат дитячих костюмів на найвищому рівні!!!
Залиште свій відгук про "Амур"
     
Previous Next

 

Прокат детских карнавальных костюмов

Тел.: (093)787-82-28, (067)665-75-99
 
 Прокат детских НОВОГОДНИХ и карнавальных костюмов для проведения утренников, выпускных в садиках и начальных классах, костюмы для постановки сказок и оригинальных фотосессий. Коллекция костюмов регулярно пополняется. 
 Карнавальный костюм - это настроение вашего ребенка, возможность перевоплотиться в любимого персонажа.
Яркие и узнаваемые образы, удобные и практичные материалы - мы сделаем всё для того, чтобы в своём маскарадном костюме ребенок раскрыл свою индивидуальность.
 Все костюмы шьём самостоятельно, вручную. Это позволяет гарантировать высокое качество, а так же уникальность костюма по своему фасону. Для пошива используются только качественные ткани и фурнитура, а также различные аксессуары.
 
Відгук: Брала костюм сніговичка - якісна тканина, костюм чистий, поглажений. В садочку був самий кращий костюм із усіх) Спобалось те, що костюм привезли додому і забрали самі. Це є великим плюсом, так як не потрібно з дитиною їздити нікуди, особливо взимку. Ще плюсом є те що бронюють костюми по телефону і не потрібно залишатти завдаток за бронь, вже тільки потім платиш коли привозять костюм. Дуже вдячна за вашу роботу!
     
Previous Next

 

Randy Way

Тел.: 067-250-01-20, 063-436-91-11
Адрес: ул.Винниченка, 34
График работы: пн-пт с 9.00 до 17.00,
с 15 декабря пн-пт с 9.00 до 20.00,
сб, вс - по предварительной договорённости
 
Карнавальные костюмы для детей. 
Прокат, изготовление под заказ.
 
Відгук: Власниця студії шиє костюми сама на замовлення! Тут можна як придбати готовий костюм так пошити його і здати назад в прокат.Це дуже зручно.
Залиште свій відгук про "Randy Way"
     
Previous Next

 

 

Все предложения прокат костюмов Винница.  Рейтинг всех компаний Винницы по вашим оценкам и отзывам на top20.ua

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up