Де можна подивитися зимові Олімпійські ігри? ТБ та онлайн-трансляції

Де можна подивитися зимові Олімпійські ігри? ТБ та онлайн-трансляції
Фото: wikimedia.org
  • З 9 по 25 лютого триватимуть зимові Олімпійські ігри у Пхенчхан, Південна Корея
  • На ігри поїхали 33 українські спортсмени. Хоча серед них вінничан немає
  • А от де можна подивитися Олімпіаду?

Понад два тижні триватимуть 23-і зимові Олімпійські ігри. У Південній Кореї зберуться понад 2,5 тисяч спортсменів з 92 країн світу. Вони будуть змагатися між собою в 15 спортивних дисциплінах, в яких розіграють аж 102 медалі.

З України на Олімпіаду поїхали 33 українців. І хоча вінничан серед них немає, троє представників нашого краю виступатимуть на Паралімпіаді, що стартує 9 березня. Це біатлоністи Ірина Буй, Олександр Казік та Наталія Рубановська, пишуть на порталі вінницького відділення олімпійського комітету.

Поки що (станом на 10 лютого - авт.) українські спортсмени не зайняли призових місць. Але це не значить, що за наших не потрібно вболівати. Де можна подивитися Олімпійські ігри?

Відео дня
Українська сбірна олімпійців крокує на відкритті Ігор в Пхенчхані. Фото: НОК України

Найпростіший спосіб — увімкнути телеканал «UA:Перший». Ось тут є графік трансляцій. Якщо бажаєте дивитися за спортивною подією наживо, доведеться прокидатися дуже рано.

Для тих, хто хоче побачити Олімпіаду через Інтернет, є такі сервіси:

  • Знову «UA:Перший», який робить онлайн-трансляцію. Там також є короткі новини про досягнення українців на 23-х Іграх
  • Для тих, кого не жахає англомовна трансляція: увімкнути перегляд змагань на платному онлайн-сервісові Eurosport Player. Щоправда, за це задоволення доведеться заплатити €5.
  • Записи Олімпіади можна переглянути на платформі Divan.tv. Для цього потрібно зареєструватися на сайті та ввести промокод «sorry» в розділі: https://divan.tv/promo. Графік трансляцій є у телеграм-каналі
  • Утретє про «UA:Перший». Суспільний мовник завів ще й сторінку у Facebook під назвою «UA:СПОРТ» та окремий канал в Telegram, щоб читати про досягнення наших спортсменів.
  • А ще журналісти телеканалу «Інтер» обіцяють щоранку розповідати про Ігри та, що відбувається за лаштунками головної спортподії планети.

Нагадаємо, що 9 лютого на честь відкриття Ігор у Вінниці підняли Олімпійський прапор.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв українців за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up