«Glory to Ukraine!»: як вінничани і сотні тисяч українців влаштували FIFA флешмоб ганебності

«Glory to Ukraine!»: як вінничани і сотні тисяч українців влаштували FIFA флешмоб ганебності

Сотні тисяч українців обвалили рейтинг сторінки FIFA у Фейсбуці з 5 зірок до 1 зірки. Все через те, що міжнародна федерація футболу засудила відеозвернення хорватських спортсменів Огнена Вукоєвича та Домагой Віде, в якому вони присвятили перемогу над Росією Україні та клубу "Динамо". Серед обурених людей і тисячі вінничан.

Сьомого липня збірна Хорватії обіграла Росію. Після матчу екс-гравець київського "Динамо" і захисник збірної Хорватії Домагой Віда разом з футболістом Огненом Вукоєвичом записали відеозвернення зі словами "Слава Україні!".

За "неспортивну поведінку" міжнародна організація оштрафувала футболіста на 15 тисяч швейцарських франків. Це приблизно 15 тисяч доларів. Також Вукоєвича виключили зі збірної Хорватії після цього відео. 

Українці запустили флешмоб на сторінці FIFA у Фейсбуці «Glory of Ukraine!/Слава Україні!». Станом на 14 годину, 10 липня, 157 тисяч українців лишили відгуки про футбольну орназацію з рейтингом – 1*. Серед українців дуже багато вінничан! Лікарі, продюсери, співаки, адвокати, активісти, депутати, журналісти – всі беруть участь у флешмобі! Слава Україні! 
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Вінничанин

    Glory to Ukraine!  Fиск the Russia and USSR! )

    Задунайский Торонтуй reply Вінничанин

    Заздри мовчки (с) ЗАГлядач.
  • Задунайский Торонтуй

    Заходились хорвати хранцузів порвати.

    Але там де свідомі - результати відомі)

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Торонтуй-не торонтуй,все одно одержиш...

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Заздри мовчки.

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    Слава Україні!

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Героям слава!

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    Отож. И три раза скакнуть. Приступай.

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Ти ідіот?

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    Я в порядке. А вот ты точно идиот. Обнадеживает что таких все же меньше.
  • Oleksandr Stoliarov

    П,рдаки т,,, палають аж за 101 км видко :D

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Модератори, ви там обкололися? Слово "пєрдак" і слово "тупо" з яких пір стали нецензурними?
  • Знание - сила

    Два пьяных дурачка - это ещё не вся Хорватия. Посмотрите на банер растянутый хорватскими болельщиками.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up