«Нива» з мінімальним рахунком переграла ФК «Володимир» (Тиврів)

«Нива» з мінімальним рахунком переграла ФК «Володимир» (Тиврів)

Сьогодні, сьомого лютого, «Нива» (Вінниця) провела другий контрольний поєдинок під час зимової перерви. Суперником підопічних Василя Вовка і Дениса Колчина був авторський ФК «Володимир» (Тиврів), один із лідерів першої ліги чемпіонату Вінницької області. 

За нього виступає кілька колишніх нивівців і гравців, які пограли на високому рівні (Коломієць, Заводян, Поліщук, Валасатій, Чернега). У «Ниві» грали багато потенційних новачків, а також гравці осіннього складу Маляренко, Попов, Яськов, Брижчук, воротар Бабійчук. У той час як капітан Коліс Нгаха поки перебуває у своїх родичів в Африці.

Перший тайм поєдинку проходив у приблизно рівній боротьбі. Але все ж з певною перевагою гостей, які трохи гостріше діяли біля наших воріт. Їм вдалося відкрити рахунок в середині тайму після провалу нивівців в обороні. М’яч провів Сергій Коломієць. Давалася взнаки деякеа незіграність професійної команди, бо значна частина виконавців перебуває на перегляді. 

На початку другого тайму, 50-й хвилині, «Ниві» вдалося зрівняти рахунок. Простріл Сестренського (кандидат до команди) завершив потенційний новачок нашого клубу Гасанов. 1:1.

Відео дня

Далі поєдинок проходив на зустрічних курсах. У ФК «Володимир», який постійно тиснув на ворота нивівців було достатньо гольових нагод. Посилили гру в нападі й вінничани. Забити зі штрафного удару на 73-й хвилині вдалося гравцю «Ниви» (кандидат до команди) Савошко. Воротар суперника не зміг дістати м’яча, бо спотикнувся. 2:1 – перемога вінничан.       

Головний тренер нашого клубу Денис Колчин прокоментував гру і розповів свіжі новини.

– В команді проходить перегляд 16 гравців (плюс 2 футболістів вже відправили додому). Серед них 12 дюжина вінничан. Але це не футболісти «Ниви-2» (де грають вихованці ДЮСШ Блохіна-Бєланова, яка бореться за вихід до фінального етапу ДЮФЛ України). Переглядаємо й інших спортсменів з Вінницької області. Пару гравців зацікавили й у складі ФК «Володимир», але ще треба обговорити це з керівництвом того клубу. Сьогодні ми більше цікавилися не колективними діями, а індивідуальними здібностями новачків. Наша задача весінню частину – місце не нижче третього!

Наступний матч 11 лютого «Нива» на виїзді гратиме з аматорським «Межигор’єм» (Київська область).  

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up