"Нива" зіграла внічию з командою першої ліги ПФК «Суми»

"Нива" зіграла внічию з командою першої ліги ПФК «Суми»

В п’ятницю, 9 березня, «Нива» провела черговий контрольний поєдинок. Нашим суперником був першоліговий ПФК «Суми». Грали на базі в Щасливому (Київська область). Було цікаво дізнатися, чи зможе команда Василя Вовка і Дениса Колчіна продовжити свою безпрограшну серію у товариських поєдинках в 2018 році. Як виявилося, нивівці довели її до восьми матчів. 

В першому таймі «Нива» пропустила двічі. Спочатку ми пропустили після кутового удару, причому без помилки оборонців не обійшлося. Другий м’яч було забито після відскоку, другим темпом – можливо, з офсайду. 0:2 після першого тайму.

В другому таймі «Нива» покращила гру, підвищила оберти і справедливо заробила заслужені пенальті в кінцівці. Наші гравці примушували суперників помилятися, порушувати правила. Як наслідок – 11-метрові вироки сумчанам. Перший з них заробив Тимофій Брижчук, а забив гравець, що перебуває на перегляді. Другий було призначено після сумбуру в карному майданчику ФК «Суми», а реалізував  також гравець, що перебуває на перегляді. 2:2 – підсумок гри.       

Матч прокоментував головний тренер «Ниви» Денис Колчін:

Відео дня

– Результат нас мало цікавив. Головне – дії наших хлопців в протистоянні з серйозними опонентами на фоні серйозних навантажень. Проти команди першої ліги ми виглядали гідно. Наші футболісти – молодці. Бо виконували те, що ми від них вимагали.

– Денисе Борисовичу, на Вашу думку, хто контролював цю гру?

– В цілому гра була рівною. Рахунок цілком відображує перебіг подій на полі. В другому таймі ми володіли перевагою і заслужено забили два м’ячі. 

– Обидва пенальті реалізовували гравці, які перебувають на перегляді. В «Ниві» поки немає штатного пенальтіста?

– Є. Як і раніше, це Дмитро Осадчий. Просто в кінцівці матчу його не було на полі.    

      

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up