Тисяча присідань та сотні віджимань: молодь змагалася на набережній «Рошен»

Тисяча присідань та сотні віджимань: молодь змагалася на набережній «Рошен»
  • Більше сотні студентів з різних коледжів міста з’ясовували хто найбільше разів присяде та відіжметься.
  • Рекорд серед хлопців — 115 разів. Тоді як найвитриваліша дівчина присіла аж 1000 разів!

На набережній «Рошен», 22 травня, відбулися спортивні змагання між вихованцями професійно-технічних училищ. Молодь з’ясовувала між собою, хто найбільше разів присяде та відіжметься.

— Таку подію ми проводимо четвертий рік підряд. На честь якоїсь дати? Ні. Просто запланований турнір з присідання та віджимання. Молоді подобається. Зареєструвалося близько 120 студентів місцевих училищ, — розказав керівник центру підліткових клубів «VinSmart» Дмитро Мира.

Відео дня

Майданчиком для змагань обрали газон перед набережною, через що перед початком турніру стався «неприємний» сюрприз. Бо автоматично увімкнулася система для поливу трави.

Це сприйняли учасники по-різному: деякі усміхалися та обливалися водою, а деякі спортсмени хмурилися — на мокрій поверхні буде слизько, що може вплинути на результат.

Судив хлопців Ярослав Юргілевич — майстер спорту та багаторазовий чемпіон з єдиноборств. Чоловік сказав, що буде судити чесно та виганятиме тих, хто віджимається неправильно.

Він вишукував хлопців у кілька шеренг, сказав «Старт» та почав відраховувати кількість віджимань.

via GIPHY

Після п'ятдесяти більшість з учасників вийшла зі змагань. А на «90» залишилися одиниці.

via GIPHY

До сотні дійшли тільки п’ять учасників. Тоді як переміг хлопець, який віджався 115 разів. Його конкуренти віджалися — 113 та 110 разів, опинившись на другому та третьому місці.

— Я з першого класу займаюся греко-римською боротьбою. Подобаються віджимання та тренуюся п'ять днів на тиждень. Щоб перемогти потрібно мати сильну мотивацію. У мене вона була. Хоча цей результат не є найбільшим. Мій власний рекорд — 130 віджимань, — казав студент Владислав Савостіяненко.

Після хлопців на газон вийшли дівчата. Хлопці, що віджималися, перейшли назад та дивилися їм… у спини. Попереду залишилася тільки група підтримки, які підбадьорювали учасниць, давали їм води. Та звичайні перехожі, які не розуміли, що відбувається на набережній.

via GIPHY

Якщо змагання хлопців тривали кілька хвилин, то дівчата присідали близько півгодини. Хоча перші учасниці вибували вже на другій сотні присідань.

Між кожними 100-200 підходами дівчатам давали перепочити. Друзі розминали м’язи, обливали водою та казали «Не здавайся, ти зможеш!».

На 700-м присіданні втомився казати цифри вже й ведучий. Але з десяток дівчат продовжували присідати.

Коли вже був 900-й підхід залишилися тільки дві дівчини — студентки Дар’я Татар та Вероніка Мосійчук. Дар’я здалася на 951 присіданні.

via GIPHY

Але на здивування вболівальників її конкурентка продовжила присідати. Дійшла до тисячі разів.

— Кілька років тому я брала участь в цих же змаганнях, але не перемогла. Виконала тільки 600 присідань. Тому поставила собі мету, пішла на танці, активно займалася спортом. І, нарешті, мені вдалося. Коли присідала думала про щось приємне, адже було нестерпно стільки разів присідати, — розказала студентка Вероніка Мосійчук.

Учасників змагань нагородили грамотами. Переможці отримали медалі та абонементи в тренажерний зал.

Нагадаємо, у День Європи в Центральному парку відбувся чемпіонат груп підтримки, де вінницькі «Вовчиці» зайняли одразу друге та перше місце.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Жора

    А на допинг не брали пробу  ? Та что  присела больше всех 100 % был стимулятор , а проще допинг.... На отжиманиях  также мог быть допинг....
  • Гена

    Хорошая попка )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up