Вадим Кудіяров: «Нива» підсилюватиме склад» (Новини компаній)

Вадим Кудіяров: «Нива» підсилюватиме склад» (Новини компаній)

Завершилася перша частина чемпіонату України з футболу (друга ліга). Вінницька «Нива» наразі посідає четверту позицію. Змагання поновляться 31 березня.

Попередні підсумки підбиває віце-президент «Ниви» Вадим Кудіяров:

– У «Ниви» залишаються теоретичні шанси на другу сходинку, яка дає право вийти до першої ліги. Зважаючи на п’ятирічну перерву, під час якої на Вінниччині не було професійного футболу, поточне четверте місце у другому сезоні після відродження – це вже серйозний результат. Клуб відчуває підтримку міської та обласної влади. Але основне навантаження щодо залучення фінансового ресурсу і пошуку інвесторів взяв на себе почесний президент СФК «Нива» Василь Вовк, за що йому вдячні прихильники футболу.

Як повідомив пан Кудіяров, не припиняється пошук нових меценатів. Водночас клуб немає жодних боргів ані перед футболістами і тренерами, ані перед представниками організацій, які надають йому послуги.

Вадим Кудіяров наголошує, що в нашій команді наразі виступають вісім вихованців місцевого футболу. Причому майже всі вони у останні роки, перед початком відродження у Вінниці команди майстрів, не мали професійної ігрової практики. А тепер радують вболівальників якісною грою і слугують гарним прикладом для наслідування вихованцям місцевих ДЮСШ. Позитивним моментом стало створення «Ниви-2», яка виступає у вінницькій Прем’єр-лізі.

– «Нива» ще на початку свого створення уклала угоди про співпрацю з провідними вінницькими футбольними школами – ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Тепер кращі юні гравці проходять обкатку у дублі «Ниви». Вже є молоді футболісти, які в перспективі тренуватимуться в основній команді, – продовжує Вадим Кудіяров.

Віце-президент звертає увагу на непоганий показник відвідуваності домашніх матчів «Ниви», один з найкращих у другій лізі.

– Це красномовно свідчить про те, що вінничани люблять і цікавляться футболом. Будемо прагнути, щоб кількість вболівальників на трибунах постійно зростала.

Вадим Кудіяров повідомив про початок оновлення складу «Ниви» задля підсилення колективу. Вже припинена співпраця із Олександром Темерівським, Олегом Дмитренком і Тарасом Овчаром. Дмитро Осадчий виїжджає на перегляд за кордон, але клуб готовий продовжувати з ним контракт. Усі інші виявили бажання продовжити виступи. Вже розпочата селекційна робота. Новачки переглядатимуться на першому зборі, який пройде у Вінниці з 20 по 27 грудня.

– Необхідно сформувати боєздатний колектив, який боротиметься за лідерство в чемпіонаті України. Навесні перед командою стоятиме завдання перемагати в кожній грі. Тому має пройти серйозна селекційна робота. На це ми витратимо велику перерву у змаганнях, – завершує Вадим Кудіяров.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up