Вінницькі поліцейські позмагалися з працівниками ДСНС і СБУ у бігу

Вінницькі поліцейські позмагалися з працівниками ДСНС і СБУ у бігу

18 травня відбувся чемпіонат Вінницької облорганізації «Динамо»  з легкої атлетики за програмою комплексних змагань «Динаміада – 2018».

В них приймали участь збірні колективів фізкультури: Головного управління Національної поліції у Вінницькій області; Управління служби безпеки України  у Вінницькій області; Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області; Управління патрульної поліції у м. Вінниця, Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності; Вінницького вищого професійного училища департаменту поліції охорони; КНВО «Форт».

Змагання проводились на дистанціях : 1000 м – 2 спортсмена (1 чоловік та 1 жінка), 3000 м. – 2 чол., 5000 м – 1 чол. В командному заліку перше місце виборола команда Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Друге місце посіла команда Управління служби безпеки України  у Вінницькій області. Третє місце – у команди  Головного управління національної поліції у Вінницькій області.

Команди – переможці нагороджені кубками та  дипломами. Переможці та призери  на дистанціях нагороджені грамотами Вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Відео дня

 

Призери в особистому заліку.

На дистанції 1000 м серед жінок :

Перше місце – Угрич-Требинська Наталія. Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області;

Друге місце – Балан Леся. Головне управління Національної поліції у Вінницькій області;

Третє місце – Мордач Тетяна. Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності;

 

На дистанції 1000 м серед чоловіків :

Перше місце – Лозинський Юрій. Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності;

Друге місце – Косенко Михайло. Управління служби безпеки України  у Вінницькій області;

Третє місце – Бдєдних Олександр. Головне управління національної поліції у Вінницькій області;

 

На дистанції 3000 м серед чоловіків:

Перше місце – Бондар Роман. Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності;

Друге місце – Назаренко Олексій. Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності;

Третє місце – Палко Сергій. Управління служби безпеки України  у Вінницькій області;

 

На дистанції 5000 м серед чоловіків:

Перше місце – Бойко Павло. Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності;

Друге місце – Липовий Ігор. Управління служби безпеки України  у Вінницькій області;

Третє місце – Недзельський Максим. Управління патрульної поліції у м. Вінниця

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up