Воротарю чемпіонів області із команди ВДПУ наснилася перемога в серії пенальті

Воротарю чемпіонів області із команди ВДПУ наснилася перемога в серії пенальті

24 травня на стадіоні Вінницького національного технічного університету відбувся фінал чемпіонату Вінниччини з футболу серед студентів. Змагання пройшли за підтримки обласної федерації футболу, яка забезпечила кваліфіковане суддівство.

Господарі поля приймали збірну педуніверситету. Це традиційна пара для студентського футбольного фіналу. Її учасники здобувають золото області із перемінним успіхом. 

«Технарі» відкрили рахунок в першому таймі після вдалого флангового прострілу. В другому таймі команда ВДПУ володіла перевагою, створила чимало гольових моментів і відігралася на самому фініші, проштовхнувши м’яча з близької відстані – 1:1. А в серію пенальті впевнено перемогли майбутні педагоги – 4:2. 

В команді ВДПУ грають студенти, які навчаються у виші за спеціалізацією «футбол». Серед них є досвідчені футболісти, які виступають за кращі аматорські команди Вінниччини. Зокрема, чемпіон області в складі ФК «Бершадь» Юрій Онищук, бронзовий призер області в складі ФК «Липовець» Максим Фурман і воротар клубу вищої ліги «Агро-Астра» (Немирівський район) Володимир Кириловський.

Відео дня

Справжнім героєм фіналу став Володимир Кириловський. Він навчається на четвертому курсі. Готується до сесії, але час для футболу знаходить.  

– Відігратися було складніше, ніж виграти в серії пенальті. Адже суперник діяв на хорошому рівні. До того ж забив швидкий гол, і все пішло не по нашому плану. Ми оборонялися, було важко. На щастя, знайшли в собі сили зрівняти на фініші, – розповів Володимир Кириловський.   

За словами воротаря, серія пенальті – це задоволення для нього.

– Мені приснилося, що ми виграємо у серії пенальті, причому я візьму два із них. Цілий день говорив про це хлопцям. Так і вийшло! – радіє студент.   

Команда ВНТУ із перемінним успіхом грає в регулярному чемпіонаті Вінниці, причому без легіонерів.

– Наші футболісти проводять регулярні тренування. Також в університеті проводиться Кубок серед семи факультетів, – розповів голова спортклубу ВНТУ Володимир Тихонов.    

Нагородження проводили виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський і депутат міської ради Вадим Кудіяров. Третє місце серед шести команд-учасників посіла збірна Донецького національного університету. Срібло дісталося політехівцям, золото – майбутнім педагогам.       

Співорганізатор змагань Вадим Кудіяров на урочистому закритті повідомив, що кращу команду області (або збірну) вперше делегуватимуть на всеукраїнську студентську першість.

– Про результат на всеукраїнському рівні говорити зарано. Деякі з гравців команд-фіналістів мають досвід виступів у кращих аматорських командах нашого регіону. Але важливо згуртувати їх у потужний колектив, – прокоментував Вадим Кудіяров.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up