10 причин відвідати новий салон краси «Mon Ami» на Келецькій (Новини компаній)

10 причин відвідати новий салон краси «Mon Ami» на Келецькій (Новини компаній)

Для багатьох з нас виглядати бездоганно — одна з основних цілей у житті. Для цього ми «перебираємо» різноманітні салони, поки не знайдемо свій, той, який буде до душі.

Саме для таких людей ми відкрили у Вінниці салон краси «Mon Ami», який працює за принципом індивідуального обслуговування та творчого підходу до кожної послуги.

Зібрали десять головних причин, чому вам варто завітати до нас.

Наші спеціалісти переконані, що кожна жінка може виглядати справді неперевершеною. Тільки для цього потрібен особливий догляд. «Mon Ami» — місце, де професійні майстри готові створити для вас такий бездоганний образ, сплетений з безлічі дрібних деталей.

Гарантія стерильності та безпечності всіх процедур. Якість будь-яких косметичних процедур визначається не лише високою кваліфікацією персоналу, але, звичайно, відповідальним підходом до безпеки клієнта. Косметологія не виключення. Наші спеціалісти приділяють особливу увагу стерильності інструментів і суворо слідкують за дотриманням норм дезінфекції та стерилізації. Все це передбачено високими європейськими стандартами, тому майстри походять спеціальне навчання.

Спеціалісти салону постійно вдосконалюють свої вміння, мають необхідні сертифікати та багаторічний досвід роботи. Наші спеціалісти в курсі всіх останніх тенденцій і технологій у сфері моди. Майстер-класи, семінари… і все тільки для того, що б зробити для вас неможливе! Наші майстри — це висококваліфіковані фахівці, яким можна довіряти.

Найефективніші процедури для вашої зовнішності зібрані в одному місці. У нас ви можете отримати увесь спектр перукарських послуг: модельні та креативні стрижки для жінок та чоловіків, вечірні зачіски, різноманітні укладки, процедури по відновленню волосся, ламінування та блондування за новітньою технологією, фарбування та мелірування, кератинове випрямлення, біозавивка, SPA-догляд. Манікюр та педикюр: гелеве нарощування, покриття гель-лаком, художній розпис нігтів, SPA-процедури та багато іншого на ваш смак.

Прийнятні ціни на послуги. З першого дня роботи салону у нас постійно діють акційні пропозиції та знижки. Ми завжди слідкуємо, щоб ціни на послуги були адекватними, а цінники відкритими.

Високий рівень сервісу: наших клієнтів завжди чекає увага та турботливий догляд. Для нас важливо, щоб кожен клієнт відчував себе комфортно. Для цього наш персонал створює максимально зручні умови. Під час процедур ви можете скористатись безкоштовним Wi-Fi та зарядити телефон.

Можливість придбати найкращу професійну косметику для домашнього догляду. Наші спеціалісти використовують професіональні косметичні засоби найвищої якості та готові рекомендувати їх своїм клієнтам. Відвідавши салон «Mon Ami» клієнт може відразу придбати домашній догляд, а ми допоможемо не помилитися з вибором.

Можливість поєднувати догляд за собою з відпочинком та приємним спілкуванням. Зручні крісла, приємний персонал та ненав’язливе спілкування можна розглядати, як своєрідну терапію під час трудового дня, або після його завершення. Ми працюємо без вихідних з 10:00 до 21:00 і завжди раді клієнтам.

Ви можете отримати професійну консультацію спеціаліста по будь-якому запитанню, пов’язаному із вашою зовнішністю. Для наших клієнтів у нас завжди діє безкоштовна консультація від майстрів. Нам важливо, щоб ви залишилися нашим клієнтом.

Результат перевершить ваші сподівання. Завітавши до нас одного разу, ви захочете стати нашим постійним клієнтом, адже ми працюємо для задоволення клієнтів та побудови тривалих дружніх відносин.

Зручне місце розташування. Наш салон краси розташований на вулиці Келецькій. Кабінет розташований на другому поверсі торгівельно-розважального комплексу «Мир». Поряд є зручна автостоянка.

Будемо раді знайомству і чекаємо на вас.
ТЦ «МИР», 2-й поверх
Тел.: (097)59-65-448
https://www.instagram.com/mon_ami_vinnitsa/

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up