Двох вінницьких лікарів визнали кращими медиками України

Двох вінницьких лікарів визнали кращими медиками України

За високий професіоналізм та милосердя серед 20 кращих медиків України і вінничани Руслан Стащук та Михайло Йолтухівський.

Вінницькі лікарі Руслан Стащук та Михайло Йолтухівський увійшли в число кращих медиків України 2017 року, повідомляє сайт «Мед Експрес».

 Таке рішення прийняли члени ради «Ордена Святого Пантелеймона», до складу якої входять відомі лікарі, вчені, священослужителі, діячі культури, освітяни, громадські діячі та політики.

Знаний в Україні і далеко за її межами нейрофізіолог професор Михайло Йолтухівський переміг в номінації  «Міжнародне співробітництво у галузі охорони здоров’я».

Відео дня
Михайло Володимирович Йолтухівський, номінація "Міжнародне співробітництво в ОЗ"

Відомий розробкою проблем центральної регуляції рухів завдяки послідовним збудженням нейронів головного мозку. Послідовник академіків, відомих фізіологів Пилипа Сєркова та Василя Мороза.

 Впродовж 13 років Михайло Йолтухівський завідує відділом міжнародних зв’язків ВНМУ імені М.І.Пирогова.

 Начальник клініки планової та ендоваскулярної хірургії Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону  Руслан Стащук став переможцем у номінації «Новатор охорони здоров’я».

 

Стащук Руслан Петрович , номінація "Новатор охорони здоров'я"

Лікар є новатором  у галузі ендоваскулярної хірургії. Особистим науковим дебютом Руслана Петровича була розробка рентгенендоваскулярного методу в діагностиці та лікуванні варикоцеле.

 З 2014 року по 2017 року у складі 59 військового мобільного госпіталю надавав  невідкладну оперативну допомогу у зоні Антитерористичної операції.

Це про нього ми писали  в публікації: Вінницький хірург оперував сепаратиста
 

За час проведення конкурсу на Відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» число прооперованих Русланом Петровичем важкопоранених бійців безпосередньо у зоні АТО сягнуло 400.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталік Петренко

    Їм будуть раді в Чехії
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up