Хворій на рак 21-річній дівчині, потрібна кров ІІ позитивної групи та допомога

Хворій на рак 21-річній дівчині, потрібна кров ІІ позитивної групи та допомога

Про рак крові Людмила Овсійчук дізналась менше місяця тому. 2 травня завершився перший курс хімії. Дівчині 21 рік, зараз вона на підтримуючій терапії. 
 

- Сім років свого життя Люда присвятила музичній школі та ще чотири роки навчання в Житомирському училищі ім. В.С.Косенка. Гра на фортепіано та співи - її улюблене захоплення. В червні Людмилі буде 22. Весела, життєрадісна, дуже творча особистість, завжди активна з гарним настрієм, вона раптово стала почувати себе погано, - розповідає Олеся, сестра Людмили. - В неї паморочилась голова, була температура. Пішли до лікаря, зробили розгонутий аналіз крові. Нам сказали що є підозра на лейкемію. 


Рідні дівчини відправили аналізи на Київ. А там підтвердили рак крові. До цієї пори Люда Овсійчук була прописана в Житомирській області. Тож лікували спочатку її в Житомирі. Сестра прописала дівчину у себе в Вінниці і вже два тижні вона знаходиться в лікарні ім. Пирогова. Стан її то кращає то гіршає. Рідні дівчини просять про допомогу. Зокрема донорів з другою позитивною групою крові. 

Відео дня

- Один день підтримуючої терапії коштує багато грошей, ми вдячні друзям, знайомим та незнайомим, які весь час підтримували нас, та продовжують підтримувати, - говорить сестра хворої. - Дуже багато людей відгукнулись на прохання про допомогу розміщену в соцмережах. Ця підтримка дуже важлива Людмилі, яка бореться за життя та вірить у краще. З дитинства вона була і є "сімейним лікарем" всіх домашніх улюбленців. А коли мама потрапила в лікарню, а потім одразу і бабуся (це сталося влітку 2017 року) - Люда була першою і самою надійною опорою у їх одужанні. Буквально, "виходила" обох. Моя сестра дуже сильна і целеспрямована. Просто сказала мамі і бабусі що потрібно вилікуватись - і вони вилікувались! Таку ціль вона поставила і собі.


Кожного дня на станції переливання крові рідні Людмили Овсійчук чекають всіх хто може здати кров другої позитивної групи на тромбоцити (вливання тромбоцитів дівчині роблять щоденно).

Читайте також: Шлях донора. Як воно, здати півлітра крові вперше (ФОТОРЕПОРТАЖ)
 

Що буде далі рідні не загадують. Якщо хімія допоможе, потрібно буде робити пересадку кісткового мозку. Говорити про це поки що рано. 

Грошову допомогу для лікування Людмили Овсійчук можна перерахувати на картку Приват банку її сестри. 

Карта Приват Банку
5168 7573 6643 9125

Овсійчук Леся Леонідівна (сестра)
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (90)
  • Дима

    У меня вторая положительная могу здать 0937114275
  • Юля

    Вторая положительная. Могу  сдать, звоните,   но только в выходные. 0990424871
  • анжела

    у меня 2+я могв здать но я в кривом рогу это реально както
  • Ярослава Петришина

    У мене друга позитивна. 0974879101. Просто підходити на станцію переливання крові і казати для кого, чи як?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up