«Кажуть, що від цього помирають діти». Вінничани про щеплення від грипу

«Кажуть, що від цього помирають діти». Вінничани про щеплення від грипу

Запитали вінничан чи робили вони коли-небудь щеплення від грипу і як до нього ставляться.

Микола (70), пенсіонер:

- На рахунок щеплень поки нічого не думаю. Раніше робив. А так намагаюся не хворіти і не звертатися до лікарів. Щоранку займаюсь на стадіоні, бігаю. До лікарів лише в крайніх випадках. Нещодавно застудився під кондиціонером, боліло вухо, тоді вже був вимушений йти.

 

Відео дня

Ольга (33), науковець:

- Дитині роблю всі щеплення, які потрібні за календарем щеплень. Про загальні щеплення цьогоріч ще не думали. У минулому році планували зробити щеплення від грипу всій родині, але не робили. Цьогоріч ще поки є час подумати, то ми не дуже поспішаємо.

 

Ігор (38), провідник:

- Взагалі щеплення робив, але від грипу не доводилось. У мене на це не було часу. Як потрібно буде, то зроблю. Можливо на роботі скажуть, тоді не відмовлюсь. Не знаю, чи потрібні вони взагалі, не розбирався у цьому питанні. Можливо, це більше для дітей, я хворію не часто.

 

Віталій (19), фрілансер:

- У дитинстві від грипу мама робила, а зараз не роблю і не збираюсь робити. Кажуть, що від цього помирають діти. У одному з сіл дитині робили щеплення, не розрахували норму і дитина померла. Вважаю, що це небезпечною. Це вірус у малій дозі.

 

Лілія (19), фрілансер:

- Не планую робити. Ставлюсь до цього 50/50. На грип хворію дуже рідко, тому не боюсь. Я легко його переношу, ускладнень важких якихось в мене теж немає. Усе нормально з імунітетом. Думаю, щеплення такого роду моєму організму не потрібні, має справилятись сам.

 

Галина (54), бухгалтер:

- Щеплень я не роблю і не хворію. Ніколи не робила і не планую. Працюю головним бухгалтером спортивної школи, мені хворіти немає коли. Чула про щеплення як хороше, так і погане. Організм у кожного індивідуальний і реагує по-різному. Комусь вони допомагають, а комусь ні.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Рулько

    Своїм дітям робила всі щеплення, але не від грипу(та й собі- ніколи), тому,можливо, ми взагалі ще ніколи не хворіли саме на грип(бо на ГРВІ десь 1-2 рази на рік,як коли.А от від гепатиту В зробила б сама собі і дитині. Старший в мене взагалі за все життя нічим таким не перехворів (окрім ГРВІ), а от молодший вже перехворів вітрянкою(у легкій формі, і то вже після того,як нею перехворіла чи не вся школа).  Знаю від людей, хто робив від грипу- ті й перехворіли. Я якось пила довгим курсом АМІКСИН АС(імунномодулятор),який ніби то лікує від гепатиту С, то в той рік я перехворіла ГРВІ 3 рази через місяць. То був єдиний рік, коли я так багато перехворіла...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up