«Ми звикли, що вона неякісна». Вінничани про те, де беруть питну воду

«Ми звикли, що вона неякісна». Вінничани про те, де беруть питну воду

Центральний водогін, колодязь, свердловина чи бутильована вода? Запитали вінничан, де вони беруть питну воду і чи влаштовує їх якість. 

Ростислав (49), безробітний:

- Я живу на Бучми і в нас немає проблем з водою. Користуємося водою з колодязя. Інколи використовуємо водопровідну. Я особисто не перевіряв її якість. Раз на рік в колодязь засипають хлорку. У той час воду з нього не беремо, користуємось тією, що тече з крана.

 

Людмила (66), пенсіонерка:

- Приїхала в гості до дочки з Каховки, у нас такої проблеми немає. Там водопровідна вода якісна і ми користуємося нею. У Вінниці ж дочка купує бутильовану воду, яку їй привозять прямо додому. Не знаю, чому тут така ситуація, але ми вже звикли, що вода з крану тут неякісна.

Відео дня

 

Сергій (33), будівельник:

- Живемо в приватному будинку, тому п'ємо воду з колодязя. У нас один колодязь на кілька дворів. Знаю, що вода хороша, тому пити не боїмось. Особисто я її не перевіряв, але довіряю людям, які це робили. Проблем з питною водою у Вінниці не бачу, все добре.

 

Юлія (27), баріста:

- Живу на Кореї, в приватному секторі. Воду беремо з колодязя на Соцьких озерах. Колодязь знаходиться прямо в лісі, до нього доводиться їздити. Звичайно, пішки ходити було б важкувато. Вода там хороша, я знаю, що її перевіряли. Нам подобається, пити не боїмось.

 

Микола (66), пенсіонер:

- Воду беремо з артезіанської свердловини. Вона нас не дуже влаштовує, тому що є осад. Живемо у приватному будинку, встановили фільтр і так користуємось. Від покупки бутильованої води поки утримуємось. Загалом ситуацію поки не вирішили, думаємо поки.


Інна (30), у декретній відпустці:

- Набираємо воду з криниці, яка розташована в нас у дворі. Цією криницею користуємось тільки ми. Живемо на Бучми. Водогін у нас також підведений, але воду з нього ми використовуємо як технічну: миємо нею посуд. Якість води не перевіряли, але вона нас повністю влаштовує.

Опитування

Де ви берете питну воду?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Александр Дзядевич

    Я не розумію чому ніхто не підіймає питання про альтернативний водогін для питної води.Фільтрувати воду з бугу до стану питної води а потім зливати цю ж воду в унитаз це дурість.Повинну бути два водогони з різними тарифами,в одному чиста питна артезіанска вода з вижчим тарифом,у другому технічна з бугу для побутових потреб.
  • без

    а ще ми звикли,що два роки ремонтують київський міст-ми терплячі:влада і корстується цим
  • Задунайский Торонтуй

    Даже простая вода из крана у рогуляк стала проблемой...
  • Дід

    Миколі Васильовичу (66) раджу перейти на бутильовану воду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up