Потрібно 57 тисяч доларів. Батьки збирають гроші на порятунок однорічної доньки

Потрібно 57 тисяч доларів. Батьки збирають гроші на порятунок однорічної доньки
  • З проханням по допомогу до редакції звернулася мама. Каже, якщо до грудня не прооперувати, то донька на все життя буде прикутою до інвалідного візка


Маленькій Вікторії півтора рочки, однак вона вже встигла перенести складну операцію з видалення спинномозкової грижі. Тоді дівчинці було всього 20 днів.

Віка не ходить та навіть стояти не взмозі. Заключення лікарів: синдром фіксованого спинного мозку, ліпома спинного мозку, деформація правої стопи.

- Нас прооперували у Вінниці, однак через півроку грижа знову почала рости. Ми пішли до нейрохірурга, повторно зробили МРТ і нам сказали, що це фіксація спинного мозку, - розповідає мама дівчинки Тетяна Мостова. - Ми їздили до Києва, хотіли оперуватися там, але нам відмовили. Також мені сказали, що в Україні краще не оперувати, бо буде тільки гірше.

Відео дня

Батьки проконсультувалися з професором ізраїльської клініки, який спеціалізується на таких вадах. Він повідомив, що операцію необхідно зробити до грудня і клініка готова за це взятися. Якщо ж ні - дитина буде повністю паралізованою і прикутою до інвалідного візка.

Вартість операції становить - 57.320$. Сюди вже включені перельоти, проживання та догляд.

За допомогою небайдужих родині вдалося зібрати 33 тисячі гривень. Мама Вікусі закликає небайдужих людей долучитися до збору коштів.

Реквізити для допомоги:

№ КАРТИ ПРИВАТБАНКУ 4731219105614485

Мостова Тетяна Юріївна





 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я,востанову і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up