У Вінниці збиратимуть кошти для Дар’ї Паламарчук. У дівчини хворе серце

У Вінниці збиратимуть кошти для Дар’ї Паламарчук. У дівчини хворе серце

Вінничанка Дар’ї Паламарчук потребує операції на серці. Її друзі організовують благодійний вечір. Кошти, які на ньому зберуть передадуть дівчині.  

Дар’я Паламарчук модель, fashion-інструктор, громадський діяч, еко-активіст та організатор масових заходів.

У дівчини проблеми із серцем та вона потребує операції. Її вартість 70 тисяч гривень.

Підтримати вінничанку може кожен, адже друзі дівчини організовують благодійний вечір «У ритмі серця».

Відео дня

На заході буде багато цікавинок та відомих гостей.

Та головне, що під час благодійного заходу пройде аукціон, кошти зібрані під час якого підуть на лікування Даши.

Вхід на захід, який пройде 10 грудня в "Галереї XXI" (Архітектора Артинова, 12-а) вартуватиме 150 гривень.

Також перерахувати кошти можна на картку 5168 7556 0952 2566 Дар’я Василівна Паламарчук.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олексій

    У цю дівчину потрібно інвестувати, буде краще чим Анжеліна Джолі. Шкода, що наша країна не дає таких можливостей, які мають інші країни.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:10 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up