Знову отруїлися у дитсадку: забрали у реанімацію чотирьох малюків

Знову отруїлися у дитсадку: забрали у реанімацію чотирьох малюків

На Вінниччині забрали до лікарні чотирьох дітей віком 4-5 років. Усі вони отруїлися у дитячому садочку. Це вже другий випадок групового отруєння в дитзакладі у регіоні у квітні 2018 року.

— «Груповий випадок захворювання дітей на гостру кишкову інфекцію стався у дитячому садочку №2 міста Муровані Курилівці Вінницької області», — повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби.

В інфекційне відділення лікарні інтенсивного лікування з ознаками гастроентероколіту госпіталізувано четверо дітей віком від 4 до 5 років. Відомо, що ще одна дитина проходить курс лікування амбулаторно. Її батьки відмовились від госпіталізації.

Усім хворим встановлений попередній діагноз: гострий гастроентероколіт, ацетонемічний синдром. Вони отримують відповідне лікування. Стан дітей середнього ступеня важкості. 

Відео дня

— «У ході епідрозслідування лабораторно обстежено персонал дошкільного навчального закладу, контактні діти з середньої групи (які були присутні в закладі). Крім того, для лабораторних досліджень відібрано проби води централізованого водопостачання, змиви з об’єктів внутрішнього середовища ДНЗ, зразки харчових продуктів, що видавались дітям», — повідомляють у відомстві.

Нагадаємо, що на початку квітня у місті Могилеві-Подільскому, що на Вінниччині, в дитсадку № 3 отруїлися малюки. 

А в листопаді минулого року в Крижoпільську лікарню гoспіталізували 27 людей. Всі вони були на святкуванні весілля. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Люди не задумывались почему  в магазинах фирмы Ковбаскоф  мало покупателей ? Да там покупатели и не нужны. Эти магазины работают для вида, в основном  колбасные  продукты  поставляют в школы, детские сады, больницы,  столовые , воинские  части и др.  От этих поставок и живет фирма. А вот качество ......... Скажу прямо, как от га*на может быть качество, ? Они покупают мясо дохлых свиней и др. животных. , и делают потом колбасы..... А там и кишечная палочка и др.  Опасность этих колбас заключается в том что падает иммунитет , и нет сопротивляемости к вирусам организма.... Просто человек может легко заболеть от любой инфекции.

    Вывод один. Не покупайте колбасные и мясные  продукты в магазинах , и не  употребляйте эти продукты в столовых....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up