АТОвець, якого катували односельчани, пробачив кривдників за 10 тисяч гривень

АТОвець, якого катували односельчани, пробачив кривдників за 10 тисяч гривень
АТОвець мало не плакав, коли розказував, як над ним знущалися інші робітники. Тепер він пробачив кривдників і взяв у них гроші
  • Змусили копати собі могилу і мало не задушили на зашморгу.
  • Про мешканця Козятинського району, який після АТО влаштувався на тимчасові заробітки і був побитий двома робітниками, писали багато видань.
  • Коли ситуація тільки-но набула розголосу – настала розв’язка.
  • Потерпілий взяв гроші в затриманих чоловіків і претензій більше немає.

Учорашні новини про побитого АТОвця Олександра Дяка люди коментували з обуренням. Він ось так цитував своїх кривдників: «Якщо тебе в АТО не вбили, то ми тут уб’ємо». Для відео чоловік розповідав, як над ним знущалися двоє односельців, показував сліди під катувань і говорив, що поліція не направляє його на судмедекспертизу.

Нагадаємо, що козятинські правоохоронці відкрили за заявою Олександра Дяка кримінальне провадження про нанесення легких тілесних ушкоджень і були невдоволені тим, що чоловік надав розголосу події, яку ще варто розслідувати і розслідувати. Мовляв, не все так ясно в цій історії, як думають журналісти.

І ось, за кілька днів потому в Фейсбуку з’явився знімок. На фотографії: перед побитим АТОвцем стоять на колінах двоє чоловіків. Зрозуміло, що фото зроблене в примішенні поліцейського відділку. До фото додається інформація, в якій сказано, що потерпілий в кримінальному провадженні про побиття мешканець Козятинського району отримав грошову компенсацію від затриманих чоловіків.

Відео дня

Автор посту пише, що АТОвець пробачив односельчан, а ті «пообіцяли всіляко дбати про його безпеку та в майбутньому йому допомагати».

Фото з двома чоловіками на колінах перед АТОвцем протрималось у стрічці новин недовго. За кілька годин його видалили. Ймовірно тому, що реакція коментаторів була неоднозначною.

Таїса Гайда з «Автомайдану», наприклад, розповіла журналісту 20minut.ua, що раніше цей же АТОвець фігурував іншій історії про нанесення тілесних ушкоджень, і тоді (мабуть, також завдяки розголосу ситуації) отримав гроші від людини, яка мали би бути притягнена до кримінальної відповідальності.

– Десь приблизно два роки тому під час п'янки Дяку надщербив зуба один зі знайомих. Дяк погодився на тисячу гривень. Тепер історія закінчилась 10 тисячами гривень, – дізналася про суму погодженої сторонами компенсації Таїса Гайда. – Тому говорити, що йому болить за АТО, і те, що зло має бути покарано, якось дивно. Звичайна «битовуха», яка закінчується звичайним грошовим відшкодуванням.

Редакція також має інформацію про те, що сума компенсації могла бути більша, але сторони торгувалися. Члени родини Олександра Дяка хотіли відшкодування у розмірі кількох тисяч доларів. Врешті погодилися на тисячі гривень.

Олександр Дяк після АТО працював на будівництві. Він мало не плакав, коли розказував, як над ним знущалися інші робітники
Цей знімок у Фейсбуці протримався недовго. Читачі не сприйняли, що АТОвець так непатріотично пробачив кривдників і взяв у них гроші


Читайте також:

Цього чоловіка розшукують, як підозрюваного у вбивстві. Допоможіть слідству

Погнався за свідком бійки з сокирою в руках. Як можуть покарати дебошира?

По Вінниці ходять фальшиві гроші. Поліція провела серію обшуків у валютників
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • З.А.Глядач

    "Цей знімок у Фейсбуці протримався недовго. Читачі не сприйняли, що АТОвець так непатріотично пробачив кривдників і взяв у них гроші"

    До чого тут "патріотизм"? Може у людини таких спосіб заробітку? "Остапи Бендери",вони різні бувають.
  • Юрий Бондарук

    а мені незрозуміло, чому тут висвітлюються ТІЛЬКИ наслідки? Чому такий однобокий розгляд проблеми? Вони ж не просто так йому вломили? Якщо було за що, то ПРАВИЛЬНО вломили! Де ВСЯ правда цієї історії?

    З.А.Глядач reply Юрий Бондарук

    Вломили АТОшнику? Фе,це "непатріотично". Наші АТОшники-"лицарі без страху та докори". І все,що вони чинять,апріорі правильне та заслуговує всілякої підтримки. А ті,хто лише тільки насмілиться просто глянути косо у їх бік-сєпаратюги,вата та москалі кляті.

    Юрий Бондарук reply Юрий Бондарук

    чи як АТОшник, то завжди правий?
  • Олексій

    Він може і пробачити, але покарання повинне бути невідворотним, а їхнє каяття як помякшуюча обставина і не більше. Через 3-4 роки це призабудеться, будуть ці товариші знову паскудити жтиття вже іншим.
  • Вася

    А чё?

    Правильно сделал.

    В ато ехал за грошами, а заработал дома....

    Кто бы ещё побил пику? Сколько стоит набитая пика?

    Олексій reply Вася

    Ну і що ти за 10к зараз купиш?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up