Хуторянські побили демобілізованого під «Планета Мода-Бар». Хлопець у комі

Хуторянські побили демобілізованого під «Планета Мода-Бар». Хлопець у комі
  • Хотіли показати, хто тут головний.
  • Так пояснила причину побиття 23-річного Юрія його дівчина.
  • Вона знає про нічну подію під клубом «Планета Мода-Бар» від друга свого коханого.
  • Говорить, що поліція не спіймала головного нападника і що Юрій зараз у вкрай важкому стані.

В реанімації знаходиться 23-річний Юрій, якого побили вночі 20 травня під нічним клубом «Планета Мода-Бар». Хлопець у комі. Про це розказала сьогодні, 22 травня, його дівчина. Вона говорить, що Юрі протягом минулої доби погіршало.

Про бійку під дискотекою на Замості редакція писала у новині «Кримінальна ніч Європи: двоє хуліганів напали на юнака біля нічного клубу». Нагадаємо, що поліція швидко знайшла і затримала двох підозрюваних. В коментарях під цією статтею вінничани написали, що завдали важких травм відвідувачу закладу нібито охоронці клубу. Редакція з’ясувала: це неправда.  

Від поліцейських із Лівобережної поліції, знаємо, що забрала швидка з-під нічного закладу 23-річного вінничанина близько 4-ї ранку 20 травня. У нього були численні травми, забої і гематоми. Правоохоронці опитали свідків, серед яких – друг потерпілого. Цей хлопець надав свідчення. Розповів, що намагався розборонити бійку, яка виникла з постійними відвідувачами клубу.

Відео дня

У відділі комунікацій обласної поліції поінформували: співробітники оперативно затримали двох юнаків 18 та 23 років, причетних до побиття госпіталізованого з важкими травмами хлопця. За фактом відкрити кримінальне провадження про умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Санкція статті – від 7-ми до 10-ти років позбавлення волі.

Чи відповідає дійсності інформація читачів про побиття відвідувача саме охоронцями клубу? Питаємо про це начальника Лівобережної поліції Романа Андрущака. Він каже, що охорона вивела 23-річного відвідувача із закладу, бо він перебрав алкоголю й вів себе неадекватно. На тому вся її участь в нічній події закінчилася.

– Охорона не має відношення до побиття. Був конфлікт між відвідувачами, – сказав Роман Андрущак журналісту RIA/20minut.ua. – Є свідки бійки, зокрема, друг потерпілого, який намагався розбороняти...  

Редакція знайшла дівчину побитого хлопця. Вона спершу теж думала, що завдали кривди її хлопцеві охоронці клубу. Згодом, каже, дізналася інше.

– Це були не охоронці, а зовсім інші хлопці, – розповідає дівчина. – Знайшла тільки двох поліція, а били троє.

Якраз третій нападник, за словами співрозмовниці, й завдав Юрію тяжких травм:

– Юра сказав до одного в клубі, малознайомого хлопця, щоб вийти і поговорити сам на сам. Вийшли і між ними зав’язалася бійка. Потім підбігли ті два хлопці, яких затримали згодом, й почали його ззаду бити. Завалили, і, як казав друг Юри, що був там, все було б добре, якби на тому завершилося. Ну, максимум, вони йому щелепу зламали. Але підбіг третій хлопець і почав бити в голову ногами… Все могло бути по-іншому, якби не цей третій…  

За словами дівчини побитого юнака, двоє затриманих поліцією хлопців – мешканці Малих Хуторів та постійні відвідувачі клубу «Планета Мода-Бар». Про третього втікача, якого ще розшукують, вона ось що знає:

– Він виглядав як зек і, видно, дуже добре вміє ховатися.

Дівчина каже, що поліції надали опис третього нападника. Також розповіла, що у одного зі свідків бійки нібито є відео, яке могло б допомогти слідству знайти головного винуватця злочину.

– Цей свідок спочатку сказав про відео бійки, а потім, коли ми з ним пізніше зв’язалися, почав казати зовсім інше. Що немає ніякого відео і що він взагалі нічого не бачив. Видно, йому пригрозили, – думає дівчина.

Питаємо її про причину виникнення конфлікту Юри з хуторянськими, і дівчина розказує:

– Юра був напідпитку, але несильно п’яний. Його охорона не виводила, він сам вийшов, бо пристали ті хлопці, щоб з ними поговорити. Нещодавно, 5 числа, Юра прийшов з армії, і вони захотіли «новачку» показати, хто тут головний... Учора йому стало гірше. Травма голови дуже серйозна. Він в реанімації, у комі зараз.


Читайте також:

Арештовані за вбивство 28-річного Сергія Чмири просилися під домашній арешт

Вороже сусідство на П’ятничанах: спалили машину і постріляли вікна

Грозились зарізати дочку на очах матері, а на суді відбріхувалися. Вирок банді

Начальник Лівобережної поліції Андрущак: «Квартиру дала держава, на машину склав»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Миша Пират

    спалити цей жидовський розсадник!!!
  • Виктория Пугачук

    Не люди а звірі, 20 чоловік і ніхто нічого не бачив і з них декілька знімали...

    Не дай боже вам опинитись в такій ситуації і щоб на вас дивились та знімали відео, а потім казали що нічого не знають і казати що людина сама впала, люди добрі це з неба потрібно впасти щоб опинитись на тому світі, як можна таке взагалі нести такий ......

    Вася reply Виктория Пугачук

    А що зробиш? Вони ж діти ...
  • Елена Вдовиченко

    Що за ЗВИЗДЕШ???? Парня била ОХРАНА КЛУБА! ПРИЧЕМ БИЛИ ПО ГОЛОВЕ!!!!
  • Artem Maltsev

    Більше ніж половина статті - повна нісенітниця.



    "Вона знає про нічну подію під клубом «Планета Мода-Бар» від друга свого коханого."

    Вона не була присутня, але впевнено говорить що:

    – Юра був напідпитку, але несильно п’яний. Його охорона не виводила, він сам вийшов, бо пристали ті хлопці, щоб з ними поговорити. Нещодавно, 5 числа, Юра прийшов з армії, і вони захотіли «новачку» показати, хто тут головний..."



    Йдемо далі, по-перше - хлопці не з Малих Хуторів та не постійні відвідувачі, як вона сказала.

    За словами дівчини побитого юнака, двоє затриманих поліцією хлопців – мешканці Малих Хуторів та постійні відвідувачі клубу «Планета Мода-Бар».

    "і вони захотіли «новачку» показати, хто тут головний..."

    ^ сміх та й годі....

    "У відділі комунікацій обласної поліції поінформували: співробітники оперативно затримали двох юнаків 18 та 23 років"

    Ці юнаки з'явились самі особисто на наступний день у відділку поліції...



    Начальник Лівобережної поліції сказав що охорона його тільки вивела, тому що він неадекватно себе поводив, а дівчина яка там навіть не була присутня - твердить що його не виводили, а він вийшов сам.



    Правоохоронці опитали свідків, серед яких – друг потерпілого. Цей хлопець надав свідчення. Розповів, що намагався розборонити бійку, яка виникла з постійними відвідувачами клубу.

    Якби "друг" розбороняв, то сам би і потрапив у перепалку.



    Будемо сподіватися що Юрій вийде із коми та надасть правдиві свідчення, як це все було насправді. Як на мене - причетна охорона у першу чергу, а все вирішили звалити на пересічних хлопців та зламати їм долю...

    Валентина Чайковская reply Artem Maltsev

    К большому сожалению Юрий уже нам ничего не расскажет.  Юрия не стало в живых.  Я знала его с детства.  Учились в одной школе.  Один ребенок в семье. Соболезную родителям. Сил и терпения это все пережить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up