Не подивився у бік, звідки летів «BMW»? Як розслідували резонансні ДТП у Вінниці

Не подивився у бік, звідки летів «BMW»? Як розслідували резонансні ДТП у Вінниці
  • Смертельна аварія сталася 23 березня 2016 року на Пирогова. Учасники: «BMW» та «ВАЗ»;
  • Потрощені автомобілі, речі людей, деталі машин розкидані по дорозі на десятки метрів. На узбіччі лікарі накрили тіло водія «ВАЗу».

Ми дізналися, чим закінчилися розслідування найрезонансніших аварій, які ставалися у Вінниці протягом останніх років. Або чому слідство ніяк не може дійти до суду у деяких з них. Протягом кількох наступних днів на сайті 20minut.ua будемо публікувати по одній трагічній історії, які ставалися на дорогах нашого міста.

Близько 16:40 Марина Рубцова, яка мешкає в одній з багатоповерхівок неподалік від місця трагедії, почула звук, схожий на вибух.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

— Визирнула в вікно та побачила машини, розкидані по дорозі, — розповідала жінка.

Відео дня
blockquote>

За кермом авто «ВАЗ-2104» був 60-річний чоловік, що мешкав у Стрижавці. Він загинув на місці пригоди. Удар був такий сильний, що водія «ВАЗу» викинуло на десяток метрів з салону авто. З чоловіка злетіло взуття.

Водію «БМВ750і» на той момент було 27 років. У авто з ним знаходився 19-річний пасажир. З тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості їх забрали до лікарні.

За свідченнями очевидців, «BMW» їхав униз, до «Електромережі». Водій «ВАЗу» ж виїжджав з офісу, який розташований у будинку 144 на вулиці Пирогова. Повертав ліворуч.

У цей момент і сталася трагедія. Тоді слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ — порушення правил дорожнього руху, які спричинили смерть людини.

Але справа так і не дійшла до суду. Нещодавно у поліції області на наш запит повідомили, що на момент ДТП обидва водії були тверезі.в були тверезі.

«За результатами розслідування та висновків криміналістичних експертиз, кримінальне провадження  було закрите, в зв’язку зі смертю підозрюваного», — пишуть поліцейські.

У прес-службі поліції області пояснили, що водій «ВАЗу» порушив пункт 10.1 ПДР. Тобто перед початком руху чоловік не подивився у ту сторону, з якої їхав «BMW».

Читайте також:

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • З.А.Глядач

    А це нічого,що довпойопи на БМВ перли з явним перевищенням швидкості? Чи наявність такого а/м робить їх невинними апріорі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up