Безпека на перехресті: відкорегували переходи. Планують острівці безпеки

Безпека на перехресті: відкорегували переходи. Планують острівці безпеки
  • У Вінниці планують встановити острівці безпеки єдиного стандарту. Як вони виглядатимуть та де облаштують вже у цьому році, читайте далі.
  • А тим часом, біля Центрального базару облаштували додатковою розміткою пішохідний перехід. Між "зеброю" нанесли три стрілки. Дивіться фото з місця.

Біля Центрального ринку облаштували додатковою розміткою пішохідний перехід

На пішоходних переходах увагу вінничан тепер привертають написи “подивіться ліворуч”. Такі іновації мають зменшити кількість ДТП з пішоходами. Оновлена розмітка уже з’явилася у центрі міста: на Соборній та біля Центрального ринку.

Сьогодні, 28 червня 2018 року, розмітку біля Центрального ринку оновили ще більше. Крім напису  “подивіться ліворуч” там нанесли ще три стрілки вперед. 

—  Напевно, це дя того, щоб люди розуміли, що треба переходити дорогу по "зебрі", —  ділиться своїми враженнями наш читач Максим.

Відео дня

Дивіться фото, як оновили розмітку:

 

У Вінниці панують встановити острівці безпеки єдиного стандарту

—  Розглядаємо два типи конструкцій модульного типу. Один з них – з бетонних деталей, інший – з полімерно-піщаних. Їх легко збирати/розбирати, а матеріали, з яких виготовлені, є стійкими до корозії та мають гідрофобні властивості. Окрім того, на основу острівця нанесена світловідбивна смуга. Таким чином, впізнаваний об’єкт буде привертати увагу учасників руху, і це сприятиме покращенню ситуації на дорогах міста, — зазначає мер Вінниці Сергій Моргунов.

За його словами, у цьому році планують облаштувати такі острівці безпеки на кількох перехрестях. Якщо буде погодження з Патрульною поліцією, то  «ноу-хау» встановлять на Хмельницькому шосе біля зупинки транспорту «Лісопарк», по вулиці Київській та Пирогова - в районі кінцевих зупинок громадського транспорту.

Читайте також:

Час пік та Київський міст перекритий. Вінниця завмерла у заторах
 

Коментарі (5)
  • Юрий Бондарук

    Хмельницкое шоссе? И что это будет? Из двух полос заберут часть дороги и поставят посредине это "недоразумение", тем самым сделав из двух полос - одну! (разве, что обьезд этих "споруд" будет за счет стоянки машин расположеной рядом). Как результат - будут пробки ибо Хм. шоссе и так загружено до максимума
  • Стакан поноса

    Пластмаса -не довговічна, нах винаходити велосипед? Спеціально хотять, аби кожен рік проводити закупки, як з цицьками і лежачими поліцейськими
  • Игорь

    А сколько было выпито художниками перед нанесением этой красоты...
  • Стакан поноса

    — Напевно, це дя того, щоб люди розуміли, що треба переходити дорогу по "зебрі", — ділиться своїми враженнями наш читач Максим.

    Мда...Ці стрілки вказують дебілам, щоб переходили потоками, одні справа , зустрічні зліва. А не перли один одним в лоб і було неможливо розминутись

    Anonymous reply Стакан поноса

    Читатель Максим - это среднестатистический уровень пешеходов. Для них не только "зебру" нарисовать надо но и стрелками показать что по ней идти нужно. Причем прямо с подъезда. А лучше с квартиры.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up