Як на вінницькому заводі модернізують техніку для військових (ВІДЕО)

Як на вінницькому заводі модернізують техніку для військових (ВІДЕО)
  • На 45-му заводі випустили чергову партію техніки для АТО.
  • Цього разу – це модернізовані паливозаправники і танкоремонтні майстерні.
  • Від початку подій на Сході вінницький завод зробив для армії більше 350 одиниць техніки.

Модернізовані паливозаправники – 26 одиниць. І ще 6 танкоремонтних майстерень. Така нова техніка, виготовлена на вінницькому 45-му заводі, поїде на допомогу військовим в АТО. 

Про це своїй сторінці у Фейсбуку розповів військовий журналіст Юрій Ігнат. Він також виклав відео військового телебачення про модернізовану техніку із новим спецобладнанням, яке виготовляє вінницький завод на замовлення військових.

З початку АТО, як розсказали військові, назване державне підприємство поставило більше 350 одиниць техніки. Цього року зі стін «45-го експериментального механічного заводу» вже відправили у зону бойових дій 26 спецмашин. На наступник рік запланували посилити українське військо ще 30-ма одиницями.

Та техніка, яку підготували для АТО зараз, – це модернізовані паливозаправники. Вони дозволяють заправляти пальним одночасно два танки. Паливозаправники зробили на базі шасі, яке знаходилося на зберіганні, встановивши нове спецобладнання. А танкоремонтники – це майстерні на колесах, оснащення яких дає змогу ремонтувати військові машини у польових умовах.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
 


Читайте також: 

Що треба знати про арсенал Калинівки. Хімікатів немає, тільки ракети

До «ЧП» на калинівському арсеналі місцевих готували. Роздавали такі пам’ятки

Чому зірвалась Калинівка? «За» халатність та розкрадання і «проти» диверсії
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Иванов Иван

    все воюете ну ну
  • Задунайский Торонтуй

    А что ж так непатриатично, "Уралы"? А где же КраЗы?

    Пупкин Вася reply Задунайский Торонтуй

    КРАЗы без  Ярославских двигателей не ездють )

    Next reply Пупкин Вася

    КрАЗ-6135В6 — модифікація з бортовим кузовом, оснащена двигуном DEUTZ TCD2015V06 потужністю 350 к.с.  На вибір можливе встановлення двигунів Cummins, Ford-Ecotorq 9.0 л потужністю 362 к.с. або Deutz TCD 2013 L06 4V.

    Задунайский Торонтуй reply Next

    - единственное отличие, за эти моторы нужно платить по взрослому, не мало и долларом... евро... фунтом...гривнёю... злотым....

    Пупкин Вася reply Next

    И сколько их выпустили ? И почему не украинские двигуны ? Тому що нэмае их !)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up