«Балерина злітає з 10-поверхівки». Новий мурал на Келецькій

«Балерина злітає з 10-поверхівки». Новий мурал на Келецькій
  • Художники з резиденції «VIN-ART-CITY» домалювали ще один мурал-арт
  • Стінопис зробили на стіні 10-поверхівки в 9-ому мікрорайоні
  • На ньому балерина, що «злітає» до зірок. Поряд художники почали робити нову картину

Величезний малюнок почали малювати ще 2 вересня. Його назва — «Місто культури», авторами якого є Олег Ходаков і Тетяна Волошина.

Як раніше розповідав куратор резиденції «VIN-ART-CITY» Олександр Никитюк, в центрі малюнку є балерина, що є символічною відповіддю Цюриху.

— Швейцарці в свій час подарували трамвай, де намальовані танцюристи українського балету. Але це є і подарунок вінничанам, побажання Вінниці розвиватися як місто культури, — казав Никитюк.

Відео дня

Але перед малюванням муралу, первісний проект вирішили змінити. Бо, як пояснювали художники, яскравий орнамент буде зменшувати фігуру балерини та буде перетягувати на себе всю увагу.

Вчора, 15 вересня, «балерину» домалювали на Келецькій, 138. На сіро-зеленому фоні її можна добре роздивитися. Утворюється ілюзія, що балерина «злітає» до зірок.

Глуха стіна будинку на Келецькій 132а — "холст" для нового муралу

А на Келецькій, 132а, що поряд з існуючим муралом, вже стоїть монтажна «люлька». Тут художники зроблять стінопис «Місто спорту».

Ескіз малюнку "Місто спорту"

До речі, нещодавно з двома художниками з резиденції трапилася неприємна ситуація. Вони почали наносити ескіз малюнку «Місто спорту» на стіну. Але люлька перестала працювати і вони застрягли на висоті.

Читайте також про те, скільки коштують міському бюджету мурал-арти:
Мурали повертаються. На Слов’янці розмалювали стіни 11-поверхового будинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up