На морі і в лісі. Не пропусти топ-10 музичних фестивалів цього літа

На морі  і в лісі. Не пропусти топ-10 музичних  фестивалів цього літа

Відпустити себе, поринути у світ музики, яка лунатиме скрізь протягом двох місяців літа. На іподромах, морях,  в фортецях, арт-заводах та  лісах. Локації 10 фестів, що зібрали для вас розкидані по всій Україні. Тож вперед за враженнями! 

 

Файне місто

20-23 липня

Відео дня

Місце: Тернопіль, місцевий іподром

Квитки: 860 гривень (4 дні)

Музиканти: Poets Of The Fall, "Брати Гадюкіни", "Антитіла", "Друга Ріка", "Один в каное" та інші.

Цього року фест відсвяткує своє п'ятиріччя і традиційно пройде під лозунгом "Файне Місто — територія вільних людей!” Тут перетинаються практично всі сучасні напрямки музики: рок, альтернатива, інді, фолк, поп-музика. Запрошують як наших вітчизняних артистів так і зарубіжних.

 

 

Another Land

21-30 липня

Місце: Одеса, Пляж Аркадія-Північний, 13

Квитки: 750 гривень на всі дні

Музиканти: ді-джеї Anna Lee, Mays, Kon’, Derrick & Tonika, Outstrip, Ivan Ionov

Спекотний літній фестиваль на березі моря. Окрім крутих виступів музикантів будуть захоплюючі майстер-класи, мистецькі акції, спортивні заходи і багато інших цікавих видів дозвілля.


 

Імпульс фест

28 липня-30 липня

Місце: Харків, Арт-завод Механіка

Квитки: від 350 гривень

Музиканти: Бумбокс, ТНМК, O.TORVALD, Друга Ріка, СКАЙ, Сергей Бабкин

Animal ДжаZ, DETACH, Без Обмежень.

На фестивалі працюватимуть 2 сцени. Головна сцена розташовуватиметься під відкритим небом, в парковій зоні арт-заводу. А мала сцена розташується в приміщенні, на концертному майданчику «ДвіжМаш», по сусідству з парковою зоною.


 

Carpathian Alliance

28-30 липня


 

Місце: Львів, Спортбаза Тисовець Сколівський район

Квитки: 1000 гривень

Музиканти: White Walls (Rо), Horna (Fin), Animus Mortis (Cl), 1914 (Ua), Darkened Nocturn

Фестиваль охоплює такі стилі як folk, viking, pagan, black metal. Опен-ейр цьогоріч проведуть в Карпатах. Гостям фестивалю пропонуються комфортні умови проживання і зустрічі з найпотужнішими представниками «важкої» сцени.



 

Metal Head’s Mission. Mayak edition

2-6 серпня

Місце:  Одеська область, Затока.Санаторій Затока.

Квитки: 600 гривень (5 днів)

Музиканти: Mordox, Mirian, Antarius, Mirium, Silur, Depth, Летаргия

В цьому році  MHM об'єднується з молодим hardcore фестивалем «Маяк». Більше 50 яскравих метал колективів самих різних стилів з усіх куточків світу гратимуть музику. Концертний майданчик біля моря, пляж, тіниста паркова зона, готель на 500 місць та багато іншого пропонують відпочивальникам.



 

Woodstoсk

11-13 серпня

Місце: 30 кілометрів від Львова, аеродром Цунів

Квитки: безкоштовно за попередньою реєстрацією

Музиканти: поляки «Godbite» та «CHORZY», білоруси «Akute»,  українці «Detach», «КораЛЛі»

Woodstock Ukraine — це фест, який є українським прототипом всесвітньо відомого американського фестивалю «Woodstock», що вперше був проведений в 1969 році. Цьогорічний фестиваль «Woodstock Ukraine»  проведуть у місті Городок, на аеродромі «Цунів».


 

Бандерштат

4 по 6 серпня

Місце: Луцьк, село Рованці

Квитки:  500 гривень

Музиканти: Бумбокс, Тартак, O. Torvald, Epolets, Vivienne Mort, Антитіла, Фіолет та інші.

Це єдиний сімейний і безалкогольний рок-фестиваль України. Протягом дня відбуваються так звані "гутіркі" - зустрічі-дискусії з лідерами думок: громадські діячі, політики, художники, журналісти тощо.




 

Zaxidfest

18-20 серпня

Місце: комплекс «Чарівна Долина» неподалік від Львова

Квитки:  990 гривень (3 дні)

Хто виступатиме: Editors, Breaking Benjamin, Enter Shikari, Zapaska та інші

Дев’ятий фестиваль в селі Родатичі поряд зі Львовом збирає чимало молоді. Три сцени під музичні вподобання кожного, які працюють одночасно, наметове містечко та розвинута інфраструктура роблять Захід лідером серед інших фестів країни.



 

Koktebel Jazz Festival

24-27 серпня

Місце:  Одеська область, Чорноморськ  ( у минулому Іл’їчевськ), пляж б / в Чайка

Квитки: 1090 гривень (абонемент)

Музиканти: повний список виконавців ще не оголошували

На 4 дні об'єднає  шанувальників вільної альтернативної сцени на березі моря, джазу і душевного літнього відпочинку. На фестивальній території буде діяти наметове містечко. Ваучер на 4 дні на людину — 390 гривень.



 

Схід-рок

25-26 серпня

Місце: Тростянець, територія фортеці Круглий Двір

Квитки: 400 гривень (усі дні)

Музиканти: Сергій Бабкін, Антитіла, O'Torvald і Pianoбой

Живий рок звучатиме на території фортеці, що раніше була амфітеатром. Організатори обіцяють безкоштовно розмістити гостей в наметовому містечку на території дендропарку під назвою «Нескучне».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up