Удвох на Мальдівах! Продюсер «ТІК» Олег Збаращук і зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко влаштували собі другий «медовий тиждень»

Удвох на Мальдівах! Продюсер «ТІК» Олег Збаращук і зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко влаштували собі другий «медовий тиждень»

Зоряне подружжя вперше на відпочинок поїхали без дітей.

Повернувшись, пара поділилися ексклюзивними подробицями відпочинку у райському куточку, під час якого зірка «Дизель Шоу» навчилася дресирувати…ворон.

Під час травневих свят, коли у «Дизель Шоу» з'явилася невеличка пауза у турі «Навколо України», акторка Яна Глущенко разом із чоловіком, продюсером гурту «ТІК» та Ірини Білик, вінничанином Олегом Збаращуком, викроїли недільку й відправилися у відпустку.

- Ми дуже багато працювали. У мене зйомки нових серій скетч-шоу «На трьох», тур, концерти у Києві до дня народження «Дизель Шоу». В Олега – паралельно йшло три тури його артистів. Чоловік вирішив зробити нам такий подарунок – поїздку на Мальдіви. У нас знову вийшов медовий тиждень!

Відео дня

Яна й Олег провели ці сім днів тільки удвох, без дітей. В Олега росте син Артем від першого шлюбу, а в жовтні минулого року у них з Яною народився хлопчик. Пара вирішила не стомлювати їх далеким перельотом.

- Наступну відпустку обов'язково проведемо із хлопчиками. Ми дуже сильно сумували, щодня спілкувалися по відеозв'язку. Бачучи маму з татом, наш син відразу посміхався, і навіть махав нам ручками. А поки нас не було, у нього з'явився третій зуб! - розповіла Яна.

Акторка говорить, що острів, на якому вони зупинилися, був настільки крихітним, що її спочатку охопила паніка. Чим же пара буде займатися всі сім днів?

- Острів можна було обійти за 8 хвилин! Але через два дні я заспокоїлася. Ми багато спали, ходили на масажі, купалися, загоряли, спілкувалися один з одним. Просто кайфували. Я переконалася, що Мальдіви – це рай на землі. Там все прекрасно й комфортно: цілодобово тримається однакова температура води і повітря, дивовижні види, природа. Єдиний недолік такого відпочинку – зайві кілограми. Оскільки смачна їжа, багато свіжих фруктів. У результаті привезла півтора кілограми «щастя» і… продовжую худнути до літа (сміється). Під час туру займаюся в готельних номерах, оскільки на спортзал фізично немає часу.

А ще акторка відкрила в собі новий талант - дресирувальниці. Оскільки на острові багато птахів і ніхто їх не чіпає, вони практично ручні. Так до бунгало пари постійно прилітала чапля. А парочка мальдівських ворон «подружилися» з Яною.

- Цей відпочинок запам'ятається тим, що я приручила двох ворон. Назвала їх Лариса й Анфіса. Навіть не думала, що ці птахи такі розумні й піддаються дресируванню. Я годувала їх хлібом, а вони виконували мої команди: ходили за мною в приприжку, уважно слухали, чим веселили всіх постояльців готелю.

Повернувшись в Україну, зірки знову поринули у шалений робочий графік. Зараз у «Дизель Шоу» триває гастрольний тур «Навколо України», який у лютому стартував у Вінниці і став наймасштабнішим туром гумористів за їхню трирічну історію. У турі заплановано понад 40 концертів! Фінальну крапку туру гумористи поставлять знову ж у Вінниці – вже наступного тижня.

29 травня о 19.00 у Будинку офіцерів вінничан чекає спеціальний святковий концерт «Нам три роки», присвячений третій річниці «Дизель Шоу».

Квитки на концерт можна придбати на сайті bilet.vn.ua.

Більше про травневий концерт «Дизель Шоу» дізнавайтеся на сайті moemisto.ua – Афіша подій твого міста!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Николай Энэми

    Боже, как интересно, прям аж тошнит))

    Анонім reply Николай Энэми

    А навіщо тоді статтю взагалі відкривати, якщо вам не цікаво)

    Николай Энэми reply Анонім

    Шоб дурні питали

    Жора reply Николай Энэми

    Не тошнит а смердит
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up