Music days in Vinnytsia: що чекає вінничан на фестивалі сучасної музики (ПРОГРАМА)

Music days in Vinnytsia: що чекає вінничан на фестивалі сучасної музики (ПРОГРАМА)
  • Організатори обіцяють оригінальність: духовна музика на фестивалі поєднуватиметься із діджейським супроводом, а композитор постане перед глядачами ще й ілюзіоністом
  • Фестиваль CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018 буде складатися із чотирьох концертів, які поєднуватимуть у собі музичну класику, авангард і сучасну візуалізацію
  • Вже відома програма фестивалю, вартість квитків та час проведення

Музичний фестиваль CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018 відбудеться у Вінницькій обласній філармонії 17-18 березня. Це буде фестиваль сучасної музики, як розповіли на прес-конференції його організатори.

—  Раніше ми проводили фестиваль «Барви ХХ століття», який протягом 16 років знайомив вінничан із кращою авангардною музикою України та світу. Для того, щоб змінити зміст і форму проекту, ми прийняли колегіальне рішення і провели ребрендинг фестивалю. Тож сьогодні хочемо презентувати нову назву фестивалю CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018, - розповіла директор фестивалю , заслужена артистка України Ірина Френкель. 

Оновлена версія фестивалю також складається з 4 концертів. Кожен концерт буде присвячений тому чи іншому напряму у музиці: тут і духовна музика, і чистий авангард, і джазові елементи, і звичайно, класика.

Відео дня

Перший день фестивалю буде відкриватися духовною музикою. Це буде проект, який презентують для вінничан кияни, також композитори, які мешкають у західній Європі, але пропагують українське сучасне мистецтво.

— Проект Mariologia будується на оригінальних музичних композиціях, на тексти традиційних літургічних григоріанських піснепівів. Другою складовою проекту стане відомий хор "Alter Ratio". А осучаснять дійство відеотехнології та діджей. Другий проект першого дня фестивалю - це феєричний світломузичний перфоманс “Нитки Шоренкова”. Шоренков - дуже відомий композитор, який працює в  джазі, кіномузиці і створює багато творів для сучасних вистав, - розповіла Ірина Френкель про концерти першого фестивального дня.  

Другий день проекту буде цікавий гумористично-авангардним проектом “Хвилина реклами”. Це проект Сергія Пілютікова, музичного “обличчя” каналу “СТБ”.

— Коли він працював із рекламним блоком, у нього виникла ідея написати рекламні ролики до продукції відомих брендів, і зараз його ансамбль «Рикошет» з великим успіхом гастролює із такою програмою по великих містах України, - розповіла Ірина Френкель журналістам.

Закривати фестиваль CONTEMRORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA будуть класикою — відомою містерією Ігоря Стравінського “Історія солдата”.

—  Львів’яни переклали "Історію солдата" на українську мову. Для виконавців цей твір є дуже  складним і вимагає гарної технічної підготовки. Прем’єра твору відбувалась у жовтні 2016 року у Львові. Вінниця - друге місто в Україні, яке побачить “Історію солдата”, перекладену українською.

Квиток на один концерт фестивалю коштуватиме 50-70 гривень, але якщо захочете відвідати всі, то є мультиквиток за 200 гривень — він буде перепусткою на всі концерти фестивалю. 

Інформаційний центр фестивалю знаходиться у бібліотеці Тімірязєва. Тут можна буде придбати квитки і отримати вичерпну інформацію про концерти фестивалю. Телефон центру: (0432)690-025

 Квитки доступні на сайті bilet.vn.ua. Також їх можна буде купити у касах «Афіша Вінниці» у торгових центрах "Магігранд" та "Петроцентр", театрі імені Садовського, Вінницькій обласній філармонії, а також Вінницькій обласній універсальній бібліотеці ім. Тімірязєва.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up