Як Вінниця може збільшити кількість туристів? Городяни про нові ідеї

Як Вінниця може збільшити кількість туристів? Городяни про нові ідеї

Запитали вінничан, що потрібно для того, щоб наше місто стало більш привабливе для туристів.

Віктор (46), фрілансер:

- У Вінниці дуже багато плюсів. Тут повітря, як на курорті. У інших містах такого немає. Хоча, можливо треба більше реклами міста робити, створювати імідж Вінниці. От у Львові є своя аура: запах кави, шоколаду. Треба і Вінниці показувати свої особливості.

 

Відео дня

Олена (28), державний інспектор:

- Перш за все потрібно підтримувати чистоту у місті. Варто організовувати більше цікавинок для туристів, підтримувати українські традиції і створювати якісь нові, суто вінницькі. Має бути якийсь колорит вінницький, особливий дух, якого більше ніде немає.

 

Ольга (62), бухгалтер:

- Вінниця прекрасне місто. Думаю, що туристам у нас і так цікаво, багато гостей приїжджає з інших міст. Є у нас що подивитись і куди піти. Можливо потрібно залучити фахівців з туризму, які б розробили якусь стратегію, щоб стало ще краще.

 

Валентина (42), аромостиліст:

- Вінниця не найгірше місто в Україні. Інтенсивно розбудовується і розвивається. Вінниця, Львів, Київ - міста в Україні, де є що подивитися. Туристи їдуть до нас. Але напевно туристичних місць у нас замало. Треба працювати в цьому напрямку.

 

Станіслав (68), волонтер:

- Покаятися треба всім. Усе залежить не від людей, а від того, під ким ми всі ходимо. Якщо ми будемо довіряти Богу і слухати, що він нам говорить - тоді у нас все буде: і їжа, і дах над головою, і благополуччя, і туристи.

 

Юрій (29), вчитель:

- Мабуть, у Вінниці треба розвивати зелений туризм. У нас є досить багато місць, де можна відпочивати на природі, і з міста для цього не потрібно виїжджати. Зокрема парк біля лікарні Ющенка. Про нього туристи не знають.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Серафим «Angry» Погребнов

    Запровадити грантовий проект для організації бізнесу велорікш.

    Відкрити для цілорічного відвідування музей авіації.

    Відкрити для відвідування туристів телевізійну башту.

    Організувати постійний (в ідеалі безкоштовний) автобусний маршрут з центру міста у Подільський зоопарк і назад.

    Облаштувати оглядовий майданчик на кладовищі поблизу парку Ющенка.

    Розмістити декілька пішохідних і велосипедних підвісних мостів через Буг.

    Беріть мене на роботу у Міськраду у мене ще багато ідей )))
  • Надія Басюк

    Про Вінницю треба розповідати та показувати гарні місця на Фасебоок друзям та за прошувати у гості.
  • Ols Kat

    Вот идет турист по Хмельницкому шоссе, например, или по Киевской... И захотелось ему в туалет. Было бы классно, если бы указатели были "WC ->"

    Олег Левадный reply Ols Kat

    А если б, кроме указателей, сами туалеты были - то ваще... Но, шут с ними, ставьте указатели - пусть под них ходят.
  • Олег Левадный

    Зашибись опрос.  Результаты впечатляют. Что нужно сделать? Варианты:

    1. Нужно что-то делать

    2. Зеленый туризм (какой свежачак, какой свежачок...)

    3. Покаяться.

    Обнять и плакать. Чую, туристы скоро табунами пойдут.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up