Яна Глущенко і Олег Збаращук про перший рік шлюбу: «Це був рік, як за п'ять»

Яна Глущенко і Олег Збаращук про перший рік шлюбу: «Це був рік, як за п'ять»

Зірка «Дизель Шоу» називає чоловіка і шестимісячного синочка своєю подвійною кам'яною стіною і зізнається, що хоч у паспорті ще стоїть її дівоче прізвище, у душі вона вже повноцінна Збаращук.

Рівно рік тому зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко та гендиректор «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», продюсер Ірини Білик і гурту «TIK» Олег Збаращук офіційно стали родиною.

Подружжя домовилися про зустріч у Одесі на березі Чорного моря, щоб привітати один одного. Саме там вони розписалися 1 квітня 2017 року

– Цей рік у нас був дуже насичений. Як говориться, «рік за п'ять». У нас з'явився прекрасний син, тепер я за двома кам'яними стінами! Незважаючи на те, що за паспортом я все-таки Глущенко, у душі я вже повноцінна Збаращук! – зізнається Яна Глущенко.

Відео дня

Вже через три дні після святкування річниці шлюбу зіркова пара мала новий привід для радості – 4 квітня у їхнього сина був перший ювілей!

У свої шість місяців малюк важить вже 8 кг 700 г, а його зріст – 72 см. 

Проте обличчя свого улюбленого блондина матуся Яна Глущенко поки не показує. Зазначає, що перед тим, як вона зробила знімок, синочок сам прикрився іграшкою.

- Сьогодні рівно півроку, як я – мама. Як же мені пощастило з таким чудовим сином. Навіть уявити не могла, що він буде найбільш усміхненою дитиною, яку я коли-небудь бачила. Йому всього піврочку, а характер відразу видно. Моє щастя, взяв найкраще від батьків. Я безмежно щаслива, що ти тепер з нами. Все життя чекала саме такого, як ти! Синочку, ти прекрасний! – написала зворушливий вітальний пост у Інтернеті Яна Глущенко.

До речі, малюк, перед своєю появою на світ, дозволив мамі активно працювати. 

Під час вагітності акторка гастролювала з «Дизель Шоу», не пропустивши жодного концерту. А через тиждень після пологів вийшла на сцену, продемонструвавши струнку фігуру.

Зараз у «Дизель Шоу» триває гастрольний тур «Навколо України», який у лютому стартував у Вінниці і став наймасштабнішим туром гумористів за їхню трирічну історію. У турі заплановано понад 40 концертів! Завершаться гастролі гумористів знову ж у Вінниці.

Як і обіцяли на початку гумористичного марафону, «Дизель Шоу» повернуться в улюблену Вінницю з абсолютно новою програмою.

Спеціальний святковий концерт «НАМ ТРИ РОКИ!» відбудеться 29 травня о 19:00 у Будинку офіцерів!

– Буде ще смішніше та веселіше! Глядачів чекає особливий концерт з новими різноманітними гумористичними та шоу номерами, – розповідають «Дизелі». –  У нашому  святковому меню будуть номери на злобу дня, жарти та сценки на актуальні теми, про сімейні стосунки та різні життєві ситуації, знайомі абсолютно кожному!  Вишенькою на торті стануть фірмові пісні – з глибоким змістом, тонкою іронією і по-справжньому народним гумором!

Більше про травневий концерт «Дизель Шоу» дізнавайтеся на сайті moemisto.ua – Афіша подій твого міста

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up