«Де мама, тату?» - Вчора повідомили, що бачили зниклу жінку з Літина

«Де мама, тату?» - Вчора повідомили, що бачили зниклу жінку з Літина
Мати двох малолітніх дітей Марія Кавецька 1 червня пішла з дому і дотепер не повернулася
  • Тиждень у Літинському районі розшукують 26-річну матір двох дітей
  • Марія Кавецька вийшла з дому 1 червня наприкінці дня, дотепер не повернулася
  • Її розшук продовжують чоловік, рідні, друзі разом з поліцією та Держслужбою з надзвичайних ситуацій
  • Вчора був дзвінок від незнайомих, що жінка знайшлася, але...

Журналіст RIA спілкувався з чоловіком зниклої жінки паном Євгеном. Каже, вчора, 7 червня, їм зателефонував чоловік і сказав, що знає, де знаходиться жінка, яку розшукують. Упізнав її по фотографії, яку поширила поліція у ЗМІ. Сказав, що вона у Ведмежому Вушку на плантації полуницю збирає.

Летіли, як на пожар

-Ми летіли машиною, як на пожар, - розповідає пан Євген. – Чоловік чекав нас край поля. Одразу розповів, що упізнав її ще вчора увечері. На моє запитання, де вона була, сказав, що вони разом у кафе горілку пили. Після цих слів я в момент зупинився. Зрозумів, що це не те. Марія взагалі не може пити спиртного. Організм не сприймає. Їй одразу стає зле. Тому повірити, що вона в компанії чоловіків пила горілку, я не міг. І не помилився.

Відео дня

Євгена з друзями, з якими приїхав у Ведмеже Вушко, показали плантацію. Там працювали жінки. Незнайомий, який телефонував, вказав на одну з них. Вона справді має темне волосся, як і в Марії. «Але це не вона, не моя дружина», - розчаровано говорить чоловік. За його словами, сьогодні пошук вели 20 поліцейських і 30 представників ДСНС.

Марія з чоловіком проживають у Селищі, що біля Літина. Всі навколишні ліси, яри, посадки уже обійшли. Як каже, заглянули за кожен кущ. Перевірили берег річки Згар, що недалеко від їхнього будинку. Територію пошуку розширили. Нині вже дійшли до лісу біля села Городище. На жаль, жодних результатів.

Жодна камера не зафіксувала

Батьки Марії й Євгена теж у цьому селі. На час зникнення жінки Євген перебував у Польщі. Перебував там недовго. До речі, там  на заробітках один з батьків. 1 червня Євген повертався додому. Перед тим спілкувався з Марією по телефону. Жодних натяків на якусь непередбачувану ситуацію не почув у її голосі. Навпаки. Жінка говорила, що коли Євген повернеться, треба буде переклеїти шпалери. Мовляв, скільки вже можна відкладати цю справу. Давно збиралися зробити. Ще поговорили про дітей. Це було за два дні до зникнення дружини. Йому не сказали, що Марія не повернулася додому.

-Після проходження митниці я зайшов в Інтернет і дізнався, що Марія пропала, - продовжує Євген. – Ніби обухом по голові.

За словами співрозмовника, у них двоє малих дітей, донечка і син, 3 і 5 років. Коли приїхав, йому розповіли, що у той день 1 червня  Марія була з дітьми в гостях у мами. Потім пішла додому, а діти залишилися. Їхні будинки недалеко один від одного.

-Над вечір мама прийшла подивитися, що Марія робить дома, - розповідає чоловік. – Але дома її не було. Повернулася, запитала дітей, де мама. Ті сказали, що дома. Знову побігла і тоді зустріла сусіда.

Сусід розповів, що бачив Марію, коли вона заходила до будинку, а потім вийшла з дому з маленькою сумочкою і направилася стежкою біля городу. Стежка веде до Літина. Це найкоротший шлях від них до міста. Сусід сказав, що було це приблизно о 19.30. Після того ніхто Марію не бачив.Увечері рідні, їхні знайомі, друзі почали шукати жінку. Шукали майже всю ніч. Марно.

Євген каже, що в Літині передивилися разом з поліцією всі камери, що є у цій стороні міста. На жодній з них Марію не побачили.

Знахарки твердять, що жива

-Діти зараз у моєї мами, - пояснює Євген. – Запитують раз-по-раз «Тату, де мама?.» Кажемо, що на роботі. Самі не спимо, не їмо, які тільки думки не лізуть в голову!

Мама зниклої жінки вже об’їздила декілька монастирів. Фотографію Марії і її речі показувала знахаркам. Ті стверджують, що Марія жива. Де знаходиться, не можуть пояснити.

-Як крізь землю провалилася! – каже спересердя чоловік. – уявіть, що інформацію в Інтернеті вже тиждень, і ніхто ніде її не бачив. Як таке може бути? Що це за загадка…

Марія перебуває у декретній відпустці. Другий раз підряд. Закінчила вінницький технологічний коледж. До декрету працювала бухгалтером у Літині. Сім’я проживала дружно. Жодних підстав для непередбачуваних дій не було. Так вважає чоловік Євген. Наголошує, що у Польщі він довго не був. Тобто надовго не залишав їх самих. Зникнення дружини для нього – велика загадка.

-Мобільний Марія не взяла з собою, - каже Євген. – Поставила, щоб заряджався, так і залишила дома. Ніяких підозрілих дзвінків чи смс не зафіксували.

Звертаємося до тих, хто зустріне жінку, яку бачите на фото, повідомити у відділення поліції за номером «102», або на мобільний її чоловіка – 097-60-22-570. Жінка худорлява та має зріст 166 см. Волосся темно-русяве, на шиї видно шрам довжиною біля 3 см. Була одягнена у темно-вишневу блузку, блакитні джинси та коричневі босоніжки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Жора

    Почему не могут найти так называемые следователи и менты в мус*рне.... ? Да просто потому что там работают неуки и те кто работает за взятки. А если надо довести план по раскрываемости уголовных дел до оденут противогаз на голову и каждый вину признает, а если не признает то отобьют почки или электрошокером дадут понять что чел в муса*не, а не на воле... Если родственник не дал взятку то там и искать не будут, а зачем , ведь они зарплату получают...... -------------------------------------------------------------------------- А теперь по существу....... Телефон был на зарядке, не ведь обычно телефон на ночь ставят на зарядку.... Значит долго с кем то говорила. А с кем ? Ну как пишут ничего не было замечено о звонках в телефоне..... Да так могут мыслить дети в школе или мусо*а и следователи которые живут на взятках.... НУЖНО родственнику обратиться в Киев МВД ии СБУ , винницкие все замнут, даже скажу почему... Факт что убийца это мент вообщем ОБОРОТЕНЬ , а областное МВД не будет своих бандитов сдавать. Вообщем киевское МВД должно дать заявку на оператора мобильной связи чтобы дали распечатку входящих и исходящих звонков , а также смс. Ведь многие кто допустим звонит любовнице, то потом любовница удаляет входящие звонки. Я не говорю что там был любовник, но женщина некоторое время была одна, муж на заработках.... Ну и нужно ментам проверить всех психически больных с диагнозом шизофрения, кто там живет недалеко. Шизофреники очень сексуально возбудимы.. И для них секс, как рыбе вода...... Вообщем бездари следователи только разводят людей, а реальной помощи нет. В городе часто бывают убийства ,изнасилования, грабежи, Но бандиты не будут же бандитов искать.....



    ЭТО НАЗЫВАЕТСЯ ЖИТИ ПО НОВОМУ
  • Евгений

    Возможно что сосед направляет поиск по ложному следу.
  • Татьяна Демьяненко

    надо обращаться на стб к экстрасенсам модет они чемто помогут .

    Вадим Ерёменко reply Татьяна Демьяненко

    как это шоу с актерами поможет???

    Вадим Ерёменко reply Вадим Ерёменко

    может еще сразу к холостяку обратится??? не пишите бред.....

    желаю найти и вернуть мать к деткам!
  • Семен

    Кто такой Чикатила убийца насильник, которого прежде чем поймали убил  около 30 женщин ?   Но сейчас в ,,арню  набрали селфи ,,,,анов, которые ничего не умеют и не знают......  А если есть маньяк он убивает.....  Интересно за что в мус,,е зарплату получают....

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up