Допоможіть не померти. Сергію з Браїлова потрібна термінова операція на серці

Допоможіть не померти. Сергію з Браїлова потрібна термінова операція на серці
  • Сергій Раїнчук з Браїлова Жмеринського району ремонтує взуття.
  • Дізнався про свою ваду серця в 17 років. Зараз йому 33.
  • І тільки тепер столичні лікарі призначили чоловіку складну операцію.
  • Щоб людина жила, терміново потрібно зібрати 130 тисяч гривень.

– Треба ставити протез аорти, міняти клапан і підшивати лівий шлуночок. Нам сказали, що це найскладніша операція, які роблять на серці, – говорить мати Сергія Євгенія.

Жінка каже, що родина дізналася про ваду серця Сергія, коли йому було 17 років. Тоді медики впреше поставили хлопця на облік, щоб спостерігати. На черговому контрольному обстеженні тепер вже дорослому чоловікову сказали: чим швидше зроблять операцію, тим більше шансів у нього на життя.

Аорта, за словами матері Сергія, збільшилася до таких розмірів, що може от-от розірватися. Від безвиході жінка звернулася в редакцію з проханням до небайдужих людей пожертвувати гроші на порятунок її сина.

Відео дня

– В нас є стара хата, яку продаємо. Але вона коштує не більше тисячі доларів, – каже жінка. – Сергій просив свого батька, який живе окремо, продати земельний пай, тоді б якраз зібрали на операцію. Але батько йому відмовив…

– Я займаюсь ремонтом взуття, – говорить Сергій про свої невеликі заробітки. – Інвалідності мені не дали. Ми зверталися, а нас перенаправляли у різні інстанції.

– Поки гроші не заплатиш, то нічого не дадуть, – плаче мати хворого чоловіка. – Я сама теж операції потребую, насилу ходжу, але тільки б він жив...    

Євгенія розказала, що дізнавалися про ціну потрібної синові операції у двох лікарнях Києва. При інституті Амосова назвали більшу вартість, тому родина готується до поїздки на операцію в Центр серця.

– Там нам сказали, що від 120-ти до 130-ти тисяч гривень операція обійдеться. І справа у тому, що в нас мало часу, – говорить мати Сергія. – На останньому огляді нам сказали, що все ускладнилося: аорта в такому розмірі, що може розірватися. Нас готові хоч сьогодні прийняти. Чим раніше, сказали, приїдемо, тим краще. Тому просимо людей, хто не байдужий, допоможіть!

Раїнчуки надали висновки лікарів про термінову необхідність оперативного втручання та реквізити картки дружини Сергія, на яку просять перераховувати посильну допомогу.

  • Номер рахунку в Ощадбанку:
    4790 7010 0557 7316,
    отримувач – Раїнчук Тетяна Олександрівна.
  • Номери телефонів для зв’язку:
    з Сергієм – 096-96-71-797,
    з Євгенією Григорівною – 096-71-54-299.

 

Читайте також: 

19-річний Владислав з Вінниччини пішов на дискотеку та не повернувся

34-річний Олег з Вінниччини вийшов з дому і зник. Допоможіть знайти
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Руслан

    Советую обратится за оздоровлением от онкологических и хронических заболеваний новым методом предупреждения и уничтожения рака в ЧП “Международный оздоровительный центр “ПИМ” город Хмельницкий улица Каменецкая 94. Сайт Центра http://www.mocpim.com/ На сайте есть контакты Центра. Оздоровительная Программа “Возвращение Здоровья от раковых и хронических болезней” состоит из 4 курсов. Приём 24 недели. Аналогов в Украине и в других странах нет.      https://www.youtube.com/watch?v=E5vqj4jFcQ4

  • Раинчук Сергей

    Вот номер карты ПриватБанка , кому как удобнее , 5168 7573 5490 2837 Раинчук Татьяна
  • Раинчук Сергей

    Постараюсь в понедельник приват карточку оформить
  • Viacheslav Sedletskiy

    Portmone.ua я им пользовался. Конечно,  приват удобней,  но кто хочет помочь,  тому это не проблема
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up