Флешмоб від поліції. Вінницькі «копи» розказали про історії кохання на службі

Флешмоб від поліції. Вінницькі «копи» розказали про історії кохання на службі

У поліції влаштували флешмоб до Дня всіх закоханих. Подружні пари, де ВІН та ВОНА служать в поліції, розповідають свої історії кохання. Виявляєься є місце і для романтики серед розслідувань, погонь та чергувань

Напередодні Дня святого Валентина Нацполіція України запустила флешмоб серед всіх українських поліцейських.

«Як серед нічних чергувань, розслідувань жорстоких злочинів та виснажливого робочого графіку знайти місце для романтики? Якщо ви обидва служите в поліції – розкажіть нам про це!», — йдеться в дописі на фейсбуку.

Вінницькі поліцейські виклали кілька історій у спільноті в соцмережі. Публікуємо «лавсторі» у поліції.

Відео дня

Марина та Ігор Цибровські

Вони вже 4 років разом. Марина – інспектор з режиму та секретності управління протидії наркозлочинності , Ігор - оперуповноважений Управління карного розшуку. Вона побачила його уві сні, коли студенткою ворожила на свято Андрія, а через кілька років зустріла свого коханого на хрестинах у спільних знайомих.

З того часу вони не розлучаються. Марина чекає його із відряджень, хвилюється, коли він йде на ризиковані службові завдання. Її любов стала для Ігоря оберегом, його любов – її опорою.

Діана Пилипчук і її хлопець Роман

Вона — лейтенант у Вінниці, а він — опер у Житомирі.

«Ми познайомились під час навчання в Академії внутрішніх справ, п’ять років тому.

Нас вишикували на плацу на полігоні та почали зачитувати прізвища та розподіляти по взводах. Ми з Романом потрапили до 5 взводу, того ж дня і познайомились. Я родом із Вінниці, а Роман - з Житомира. Через деякий час зрозуміли, що закохались один в одного, і розставання на вихідні були такими довгими, мов вічність.

По закінченню першого курсу, ми переїхали до Києва, де навчались протягом трьох років. Завжди та всюди ходили разом: чергування, наряди, охорона публічного порядку, допомагали один одному та завжди підтримували.

Попри постійну зайнятість, ми знаходили час на щастя. Вечорами гуляти, ділилися цікавими історіями з минулого, мріяли разом, займалися спортом. Зараз вже рік, як ми працюємо на відстані, я - слідчим у Вінниці, Роман - оперуповноваженим УЗЕ в Житомирській області. У цьому році Роман планує переїхати на Вінниччину. Відстань лише зміцнила наші почуття»

Андрій та Тетяна Малюки

13 років тому робоча телефонна розмова стала початком романтичних стосунків. Андрій запросив Тетяну на каву…. Тоді дівчина працювала в управлінні карного розшуку, Андрій – в черговій частині.

У Новорічну ніч під бій курантів він загадав бажання і наважився освідчитися Тетяні, яка стала найдорожчою. З того часу вони разом. Зараз поліцейське подружжя працює в обласному главку поліції. Андрій — оперативним черговим, Тетяна — старшим інспектором ситуаційного відділу. У любові й злагоді виховують сина Олександра.

Віктор і Тетяна Ляшко

Познайомились вони ще у школі. У 2012-му закохані стали на весільний рушник і остаточно поєднали свої долі. Коли у Вінниці оголосили набір до патрульної поліції, свої кандидатури вони подали одночасно. Однак тоді відбір пройшов лише він.

Більше року Тетяна спостерігала за роботою свого коханого, в усьому підтримувала та допомагала.

Вона, як ніхто, розуміла, якою непростою є професія її чоловіка, адже бачила все на власні очі. Та це не завадило їй спробувати свої сили знову, коли у Вінниці оголосили новий набір до патрульної поліції.

На площі Європейській, 2 лютого, Віктор прийшов підтримати дружину у такий важливий момент її життя – складання присяги на вірність українському народу. Якраз в цей день їхній донечці виповнилось 5 років.

Дивіться також: Сім «безсердечних» вінницьких валентинок від 20minut

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    тут флєшмоб. а там Лицарі морди людям збираються бити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up