Ігор Ткачук прозвітував за рік депутатської діяльності (Прес-служба народного депутата Ігоря Ткачука)

Ігор Ткачук прозвітував за рік депутатської діяльності (Прес-служба народного депутата Ігоря Ткачука)

Підводячи підсумки минулого року, Ігор Ткачук зауважив, що 2017 рік виявився надзвичайно продуктивним. Він наголосив, що досягнення та напрацювання є фундаментом для нових проектів.

За словами Ігоря Віталійовича, з колегами-депутатами йому вдалось реалізували ряд важливих програм, спрямованих на розвиток Вінниці, енергозбереження, розбудови інфраструктури. Він наголосив, що серед реалізованих проектів можна відзначити програми щодо реконструкції та благоустрою міського простору, ремонту доріг та прибудинкових територій. Найбільше часу у своїй роботі він приділяє спілкуванню з людьми.

- За звітний період у моїй громадській приймальні було проведено 49 зустрічей з виборцями, на які завітало більше 200 містян. Під час спілкування вінничани зверталися з проблемними питаннями й проханням надати матеріальну допомогу на лікування. 45 містян отримали матеріальну допомогу з депутатського фонду. Також виділив 150 мешканцям міста кошти на лікування та покращення житлових умов. Окрім звернень про матеріальну допомогу, вінничани просили надати юридичні консультації, а також підготувати звернення до відповідних органів щодо проблемних питань. Незважаючи на те, що прийом громадян проходить лише у середу, робота з людьми відбувається щодня.

Говорячи про роботу на окрузі, Ігор Ткачук зазначив, що у 2017 році він брав участь у сесійних засіданнях, а також у роботі постійної комісії Вінницької міської ради з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Окрім того, Ігор Віталійович брав участь у виїзних засіданнях, що проходили на Вінниччині, за участі народних обранців та представників уряду.

За словами народного обранця, одним з проблемних питань не лише для міста, а й області, залишається стан автомобільних доріг.

- Мною було ініційовано проведення ремонту дорожнього покриття на умовах співфінансування на вулиці Скалецького. Окрім того, за звітний період відбувся капітальний ремонт прибудинкових територій за адресами: вул. Князів Коріатовичів, 168 та 172, а на прохання громади у дворах багатоповерхівок на Свердловському масиві було встановлено лавки. Не менш важливим питанням сьогодні є енергоефективність та енергозбереження, тому у будинку, що розташований за адресою: Князів Коріатовичів, 145, було проведено капітальний ремонт даху.

Ігор Ткачук зауважив, що оскільки нині наша держава переживає складні часи, значну увагу у своїй діяльності він приділяє допомозі учасникам антитерористичної операції, членам їх родин, а також тимчасово переміщеним громадянам.

- Окрім посильної допомоги, що передається на передову, робота з бійцями та переселенцями проходить і на мирній території. Зокрема, було передано 25 тисяч гривень військово-медичному клінічному центру Центрального регіону на придбання необхідного обладнання. На жаль, цьогоріч наше місто здригнулося від страшних вибухів на військових складах у Калинівці. Як і всі містяни, я не міг стояти осторонь, тому разом з родиною організував збір необхідного.

Підводячи підсумки минулого року, Ігор Ткачук зауважив, що також надавав допомогу родинам, які потребують допомоги на дороговартісне лікування малюків.

- У 2017 році долучився до благодійних акцій, під час яких були зібрані кошти на лікування Анжеліки Фалейтор та Іллі Пономарьова. Також було виділено кошти на придбання медичних препаратів, засобів гігієни та смаколиків для вихованців Прибузької та Ситківецької спеціальної шкіл-інтернатів, Стрижавського будинку-інтернату. Загалом, 2017 рік виявився надзвичайно продуктивним, і я переконаний, що отримані досягнення та напрацювання стануть фундаментом для нових проектів.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up