Перед концертом у Вінниці Олександр Пономарьов показав жінку, яка його «полонила»

Перед концертом у  Вінниці Олександр Пономарьов показав жінку, яка його «полонила»

Сьогодні співак презентував вражаюче відео, яке всього за кілька годин набрало більше 30 тисяч переглядів

Золотий голос України Олександр Пономарьов от-от вирушить у всеукраїнський тур «Полонила ти», у рамках якого 9 жовтня о 19.00 виступить у вінницькому Будинку офіцерів. До нової концертної програми увійшли найкращі хіти головного романтика України, а також найсвіжіші прем’єри.

Напередодні туру Олександр Пономарьов презентував новий вражаюче красивий і емоційний кліп до пісні «Полонений», яку, за словами артиста, вперше за роки війни йому допоміг написати Бог. Коли народилася ця пісня, вона повністю перевернула його свідомість…

Головні жіночі ролі у кліпі виконали екс-солістка скандальної групи Nikita, кохана композитора Руслана Квінти - Нана (справжнє ім’я - Анастасія Кумейко) та 70-річна українська модель Галина Герасимова. А сам Пономарьов зіграв у кліпі головного героя в молодості. Між сюжетними лініями співак співає й акомпанує собі на фортепіано. Сюжет відеороботи розповідає глядачеві про взаємну любов, яку головні герої пронесли через все життя, навіть незважаючи на те, що доля трагічно розділила їх.

Відео дня

- Ідея кліпу важка, філософська, але ж такі ситуації в житті бувають. Головний меседж - любов завжди перемагає! – зазначає Олександр Пономарьов. - Кліп на пісню «Полонений» - це навіть не кліп, це короткометражна історія жагучої любові, яку сьогодні, 11 вересня, побачив увесь світ. Кожний бажаючий тепер може оцінити мою нову відеороботу, яку зняв талановитий режисер Влад Разиховський. Особлива подяка - героїні, що зіграла головну роль у кліпі - це DJ NANA, яка блискуче вжилася в роль. Це була моя ідея запросити її на головну роль. І, скажу вам, я не шкодую. Я знав її як солістку групи Nikita, але коли я її покликав, ми поспілкувалися і почали зніматися, я побачив вражаюче глибоку драматичну акторку... Мабуть, давно я не бачив такого в нашому шоу-бізнесі! Як вона звикла до цієї ролі - ну це парадоксально просто!.. Я дуже хвилювався перед прем'єрою і сподіваюся на приємні відгуки своїх шанувальників і всіх, хто любить якісну українську музику.

«Полонений» стала першою піснею, яку за довгий період творчої перерви написав Олександр Пономарьов. Співак зізнається: через війну та події у країні довгий час йому було зовсім не до пісень.  

- Війна вплинула на мене дуже сильно, не було бажання ні писати, ні співати… Зовсім не до музики було. Особливо, коли про це друзі розповідають, у них гинуть рідні, у матерів гинуть діти… Я якийсь час через це не їздив у тури, я думав, що під час війни спів недоречний. Але в мене є друзі, які самі воюють, і вони мені говорять: «Навпаки, Сашко! Їзди, підтримуй наших хлопців, які приїхали на зміну або взяли відпустку». І я поїхав, зробивши обов'язковою умовою, що в кожному місті деяка кількість квитків буде передана воїнам АТО або їх родинам. Я почав з ними спілкуватися і от цей їхній позитивний настрой, бойовий, правильний – саме він надихнув мене. Зараз уперше за довгий час Бог дав мені першу пісню «Полонений», яка мені видається дуже потужною. Вона близька мені!

Нагадаємо рік тому Олександр Пономарьов виступив у Вінниці в рамках першого за останні 10 років туру «Я люблю тебе».

Все про новий вінницький концерт головного романтика України – читайте на сайті moemisto.ua – кращому путівнику культурного життя Вінниці з афішами усіх найяскравіших подій нашого міста.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • З.А.Глядач

    Старий бл,дун...

  • Anonymous

    Как я понял это уже третья офиц. жена... А  неофициал. так считать не  будем)))
  • Ols Kat

    а хiба не Повалiй золотий голос України? схоже я вiдстав вiд життя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up