Пишна та розкішна вінничанка: Як ковтав слюну Влад Яма на «Модель XL»

Пишна та розкішна вінничанка: Як ковтав слюну Влад Яма на «Модель XL»
  • Під гаслом «Пишна та розкішна» сотні жінок з нестандартними формами вирішили спробувати свої сили в модельному бізнесі.
  • Серед них і 30-річна вінницька модель Ганна Іваниця.
  • Дівчина підкорила суддів своєю красою, знанням італійської та загадковістю.

На телеканалі «1+1» розпочалося шоу «Модель XL». Вже відбувся перший кастинг для участі в програмі. Під гаслом «Пишна та розкішна» сотні жінок з нестандартними формами вирішили спробувати свої сили в модельному бізнесі, серед них і 30-річна модель з Вінниці Ганна Іваниця.

Вінничанка заінтригувала суддів проекту, адже прийшла на відбір в ажурній масці і представилася італійською мовою.

Відео дня

- Мені здається, що дещо не вистачає об’єму в стегнах, - зауважила відома в світі модель plus size Тетяна Мацкевич.

- По-моєму прекрасні параметри... - заперечив український дизайнер Андре Тан.

У свою чергу телеведуча, у минулому модель, Катерина Осадча попросила Ганну зняти маску, аби можна було роздиватися її обличчя.

- Ви не могли б мені допомогти? - кокетливо запитала вінничанка у відомого українського хореографа Влада Ями.

Саме на цій інтригуючій ноті перший випуск шоу завершився. Чи погодився Влад Яма зняти маску з Ганни Іваниці та чи стала дівчина учасницею шоу «Модель XL», дізнаємося з наступної програми.

Додамо, що загалом судді проекту відберуть 30 учасниць. Переможниця проекту прикрасить обкладинку журналу «Cosmopolitan» і стане обличчям колекції одягу Андре Тана.

Дивіться повний випуск шоу (вихід вінничанки на останніх хвилинах):

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anna Bernadina

    Аня, очень добрый и позитивный человек. А еще она очень красива. И прежде чем оскорблять кого-то избавьтесь от собстенных комплексов и перестаньте самоутверждаться за чей то счет. Откуда у вас сколько желчи то?
  • Artem Fomin

    Не понимаю, ну вышла красивая девушка на подиум, и что? Автоматически на ленинградку готовиться? Начинается отсчёт к "разносу по параметрам?

    Почему никто поддержать не может?

    Товарищу торонтую, скажу;

    - за долго до казьмирука, я учился в садике. Там учили не обижать девочек, предлагаю тебе вернуться в садик и повторить данное учение...

    Задунайский Торонтуй reply Artem Fomin

    Ты думаешь она нуждается в твоей защите? Она сама таких комаров как ты троих защитит.
  • Purgen Purgen

    Готовим свежие кадры на Ленинградку? Праильно, страна должна развиваться. )

    Artem Fomin reply Purgen Purgen

    Ну вот чего вы все такие обозленные?

    Причем сдесь ленинградка?

    Purgen Purgen reply Artem Fomin

    При том, что большинство тех кто торгует своими формами рано или поздно там оказывается. И все от того, что страна деградирует. Радоваться что ли?

    Artem Fomin reply Purgen Purgen

    А кто чем торгует то?

    О чем вы пишете?

    Может цену и условия видели, или слышали?

    Purgen Purgen reply Artem Fomin

    На аве вроде взрослый человек, а мысли как у ребенка...

    Artem Fomin reply Purgen Purgen

    В битве экстрасенсов не участвовал?

    По  твоим словам каждая красивая девушка которую по телевизору показали, на панель готовиться?

    Purgen Purgen reply Artem Fomin

    Не надо приписывать мне того чего я не говорил.

    И к твоему сведению, если баба вываливает балкон и прочие места на показ, то вовсе не для того, чтобы сделать окружающим приятно. Хотя бывают и такие...

    В нашем мире все чем-то торгуют. А когда совсем нечем, то торгуют тем что дала природа. Одни хохотальником, а другие сиськами и прочим ливером. Далее надеюсь расчехлять не надо?
  • Светлана Грищук

    В следующих выпусках еще одну винничанку там покажут!)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up