Чи буде серед 40 тисяч щасливих чеків від «Грош» ваш, визначать фортуна і талант (Новини компаній)

Чи буде серед 40 тисяч щасливих чеків від «Грош» ваш, визначать фортуна і талант (Новини компаній)

Скоро перше грудня. А значить — ми дізнаємося, який день листопада став щасливим для покупців магазинів мережі «Грош». У гроші перетворяться близько 40 000 чеків — такою є середня кількість покупців за добу. Маєте чек на 300 гривень? Приходите до будь-якого магазину «Грош» і отримуєте на цю суму такі подарунки, які ви самі оберете на полицях з товарами.

Такою безпрецедентною акцією «Грош» святкує своє 20-річчя. За цей час компанія стала лідером серед супермаркетів Вінницької області і тепер хоче віддячити своїм покупцям наймасовішою роздачею подарунків в історії України. 

Суть акції «ГРОШ повертає гроші» проста. Вам не потрібно робити якихось зайвих рухів. Просто приходьте до будь-якого магазину мережі — і купуйте товари для себе та близьких. За найнижчими у місті цінами. Єдина деталь — не викидайте чеки за листопад. Зберігайте їх у надійному місці. Можливо, один із них (чи навіть не один) стане у прямому сенсі цінним папером. 

Чеки за один з днів листопада перетворяться у гроші. Ви зможете купити собі товарів на таку суму, яка на них значиться. Єдина умова — загальна сума вашої покупки має бути хоча б на копійку більша, ніж сума чеку. Докладаєте різницю і забираєте собі усе, що обрали. Придбати таким чином можна буде будь-які товари без виключення.

Чим частіше ви купуєте у «Грош», тим більший ваш шанс стати переможцем. У постійних покупців він 100%-ковий. 

В акції беруть участь усі магазини мережі, тобто: «Грош», «Грош-експрес» і «К-маркет». Зараз по усій області їх 25, із них у Вінниці — 11. Чеки з одного магазину можна буде отоварити в іншому. 

Чеки діятимуть як платіжний документ три дні — з 1 по 3 грудня. Визначать, який день листопада став щасливим, у перший день зими. 

Розіграш проведуть у прямому ефірі — вмикайте 1 грудня о 12:00 телеканал «Віта». Побачите, як крутиться колесо фортуни. На ньому будуть нанесені цифри, що позначатимуть усі 30 днів листопада. На якому з них зупиниться стрілка, той і стане щасливим. 

Щоб ви не сумнівалися, що все чесно, відомий вінницький юрист Олександр Хейніс у прямому ефірі перед розіграшем перевірить колесо — чи немає у ньому якихось хитрих механізмів. 

Не переживайте, якщо пропустите прямий ефір. Результат розіграшу одразу напишуть у кожному магазині мережі «Грош» на видному місці. Також результат опублікують на офіційній ФБ-сторінці.

Але хто крутитиме колесо фортуни? Тут інтрига. Ця честь дістанеться переможцю конкурсу «ГРОШ має талант». За його умовами до 25 листопада потрібно відправити на електронну адресу [email protected] відеозапис, на якому ви показуєте свої таланти — граєте, співаєте, танцюєте чи будь-що інше. Головна умова — виступ має бути присвячений мережі «Грош». На відео має обов’язково буди якась атрибутика компанії: логотип, кольори мережі та інше.

Переможець конкурсу отримає сертифікат на придбання товарів в мережі на суму 10 000 гривень і буде визначати щасливий день листопада, чеки за який перетворяться у гроші. Подробиці про конкурс «ГРОШ має талант» читайте тут

Отже, ще півмісяця. Кожен з днів, що залишилися до початку зими, може стати щасливим. 

Тримайте свою фортуну! 

Заходьте до магазинів мережі «Грош», купуйте товари за найнижчими цінами і зберігайте чеки. Вони вам знадобляться, щоб здійснити найприємніший шопінг у житті!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up